MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Veszprém – Haladás rangadót rendeznek!
Veszprém – Haladás rangadót rendeznek!

NYÍRGYULAJ KSE – RÁBA ETO
Január 08. 18:00 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok
A Nyírgyulaj az ősz közepén elég komoly hullámvölgybe került, de sikerült kilábalniuk, amit legutóbb három meccsen aratott három győzelmük is mutat. Most egy igazi erőfelmérő következik, hiszen a bajnokot fogadják, ahol úgy tűnik, rendeződnek a problémák, és csak a játékra kell koncentrálni. Amennyiben valóban így lesz, jó esélye van a címvédőnek begyűjteni a három pontot. Az ősszel megszenvedtek a győriek mostani ellenfelükkel, így nem mehetnek biztosra.

MVFC BERETTYÓÚJFALU – DEBRECENI EGYETEMI AC
Január 08. 18:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
A listavezető fogadja az újonc Debrecent. A vendégek bebizonyították, hogy felvették az első osztály ritmusát, és kellemetlen perceket tudnak okozni bármelyik csapat számára. Ennek ellenére nehéz elképzelni, hogy meg tudják szorítani a Mezeit, akik robognak az alapszakasz győzelem felé. Eddig összes hazai meccsüket fölényesen nyerték, és nem valószínű, hogy ez a sorozat most szakadna meg. A vendégek számára a tisztes helytállás lehet a cél.

BŐNY SZAVILL CONSULTING – DUNAFERR DUE RENALPIN FC
Január 08. 18:30 Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Az ősz folyamán megszenvedett a Dunaferr a bőnyiekkel, mindössze egy góllal tudtak nyerni Németh Péterék a sereghajtó ellen. Az Újváros jelenleg a harmadik, és ha szeretné megőrizni pozícióját, akkor kötelező begyűjtenie a három pontot az utolsó ellen. A hazaiak igen távol vannak az előttük állóktól, így valószínűleg utolsó helyen zárják az alapszakaszt. Ennek ellenére megpróbálnak borsot törni a Dunaújváros orra alá, ahogy a Veszprémnek is.

FUTSAL CLUB VESZPRÉM – SWIETELSKY HALADÁS VSE
Január 09. 19:00 Veszprém, Március 15 Sportcsarnok
A forduló rangadóját kedden rendezik Veszprémben. A listavezető Berettyóújfalu mellett még a Madarász alakulat is hibátlan hazai pályán. Eddigi négy bajnokijukat egyaránt megnyerték, így bizakodva várhatják a mérkőzést. Ami a Haladást illeti, idegenben mindössze 50%-s a mérlegük, így a statisztikák a hazaiak győzelmét ígérik. Persze ehhez Gyurcsányiéknak is lesz egy-két szavuk, akik be szeretnék bizonyítani, hogy nem szabad őket leírni, és a legutóbbi hazai vereségük a Nyírgyulaj ellen csak kisiklás volt. Amennyiben úgy játszanak, mint a Győr vendégeként, megszakíthatják a Veszprém hibátlan hazai mérlegét. Ellenkező esetben nekik is pont nélkül kell távozni a veszprémi csarnokból.

 

Kapcsolódó mérkőzések
Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4