MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > Az ősz legjobbjai a Női NB I-ben
Az ősz legjobbjai a Női NB I-ben

A férfiak után a női NB I-ben is szavaztak az edzők az őszi szezon legjobb teljesítményt nyújtó játékosokra. Kérésünk volt, hogy ne tegyenek különbséget kapusok-mezőnyjátékosok között, és csak az őszi teljesítményt vegyék figyelembe.

Természetesen tudjuk, hogy „minden szentnek maga felé hajlik a keze”, de ettől függetlenül az edzők igyekeztek tárgyilagosak lenni a pontozáskor. Mindenki öt játékosra szavazhatott, 5-4-3-2-1 ponttal jutalmazva a teljesítményeket. Dombó János például nagy súlyt fektetett véleményének kialakításakor arra, hogy hányszor játszott az illető az ősz folyamán, és milyen hatással volt a csapat egységére, tartására a játékos.

Ha megvizsgáljuk a szavazatokat, akkor azt látjuk, hogy egyedül Molnárné Irénke volt önmegtartóztató, és nem jelölt az öt játékos közé saját csapatából senkit. Respect Irénke, vagy magyarosan mondva le a kalappal! A Ricsilla csapatánál a jelenlegi edző Halmos Máté nagyon korrekten átengedte a szavazást Tánczos Tibornak, aki a szezon döntő részében dolgozott a lányokkal.

A megtisztelő Ősz legjobbja címet meggyőző fölénnyel nyerte Varga Adél, a Tolna játékosa, és valóban Adél élete legjobb formáját futja ebben a bajnokságban. A dobogó másik két fokát is nehézbombázók foglalják el Ganczer Hajni, és Pádár Pancsa személyében. Megtaláljuk az élbolyban a hazai első osztály meghatározó játékosait Megyes Ági, Tell Zsófi, Benkő Mónika és Marsai Niki személyében.

Aztán berobbant idén a legjobbak közé Buchmüller Petra, a maga 18 évével, kivételes technikai tudásával, és most már gólerősségével is. A játéka annyira sokat ígérő, hogy reményt adhat a női futsal számára, ösztönözve a többi fiatal tehetséget.

Meg kell még említenünk Fülöp Diát, a Gyulai Amazonok kiválóságát, aki két szakembertől is kapott jelölést a legjobbak közé.

Jó böngészést kívánunk az olvasóknak, és rövidesen folytatjuk a második osztállyal.

26056510_1935353173145431_422017307_n

 

Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rubeola-Kinizsi Gólösszefoglaló
MVFC Berettyóújfalu - Japán 4-3
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA