MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Nem szabad leírni minket - Varga Adél
Nem szabad leírni minket - Varga Adél

Ezen a héten Varga Adélt, a Tolna csillagát kértük fel tippelésre. A válogatott futsalosnak nem lesz könnyű dolga, mert több olyan élvonalbeli mérkőzés is lesz a hétvégén a női NB I-ben ahol bármi előfordulhat. Adél ennek ellenére sem rettent meg az esélylatolgatástól és szinte percek alatt megírta, hogy ő mit vár a 11. forduló összecsapásain.

Női NB I, 11. forduló 

Agenta Girls Szekszárd - Miskolci Vénusz 
December 3, 15:00, Szekszárd Városi Sportcsarnok

A hazaiaknak mindenképpen jól jönne a győzelem, ha lépést szeretnének tartani a Hajdúböszörménnyel. Az első meccsen elég sima győzelmet aratott a Szekszárd csapata, most igaz hazai közönség előtt játszanak, de nem hiszem, hogy ilyen könnyű dolguk lesz. A Miskolc egy kemény ellenfél, minden csapat számára, és sok jó játékos alkotja a keretet, akik azért képesek váratlan húzásokra. Kemény, parázs csata várható. 
Tippem: kétgólos Szekszárd-siker

Hajdúböszörményi TE - BrandMission-Artifex tolna
December 3, 15:30, Hajdúböszörmény, Városi Sportközpont

A mérkőzés esélyesének mindenki nyilván a HTE csapatát tartja, hiszen ők a lista vezetők és jó formában vannak, az előző fordulóban is legyőzték a második helyen álló Szekszárd csapatát is. Én azonban úgy gondolom, hogy a mi csapatunkat sem szabad leírni, mert a nagy csapatok ellen mindig képesek voltunk meglepetést és pluszt nyújtani. Továbbá ne felejtsük el, hogy a Hajdúböszörménynek egy veresége van, és azt a mi otthonunkban szenvedték el. Úgy gondolom ezért mindenképpen szeretnének visszavágni. Kemény, izgalmas meccsre számítok, és természetesen győzni szeretnénk, de nyilván az ellenfél csapata is. 
Tippem: döntetlen 

Gyulai Amazonok - Astra .4IG-Kiskunfélegyházi Bulls
December 3, 16:30, Békéscsaba, Kazinczy Ferenc Általános Iskola
Nehéz dolga lesz az Astrának a Gyula otthonában. A szimpatikusan, harcosan játszó és az utolsó pillanatig küzdő Gyula képes megizzasztani az ellenfeleit. Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy Dombó János tanítványai kellőképpen fel lesznek készülve a meccsre. Nagypályán már megkezdődött a téli időszak, úgyhogy a kiskunfélegyháziak is elkezdték a futsal edzéseket, egyre összeszokottabbak és erősebbek lesznek. Rendkívül erős kerettel rendelkeznek, úgyhogy nem hiszem, hogy meglepetés születne ezen a találkozón. 
Tippem: ötgólos Astra-siker

 

 

Kapcsolódó mérkőzések
A 10 legszebb gól a Futsal EB-ről
A 10 legszebb gól a Futsal EB-ről
Hajdúböszörményi TE - KRSE Magyar Kupa
Haladás VSE 4-4 Ferencváros
Portugália - Spanyolország 3-2 EB döntő GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Portugália - Spanyolország 3-2
Portugália - Spanyolország 3-2
Tolna Mözs - Miskolci Vénusz 5-2 FOTÓGALÉRIA
FC VESZPRÉM - FTC FUTSAL 5-4
Gyulai Amazonok - Hajdúböszörményi TE