MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > Döntetlen a TF – Airnergy rangadón! Váci bravúr a listavezető Kinizsi ellen!
Döntetlen a TF – Airnergy rangadón! Váci bravúr a listavezető Kinizsi ellen!

NB II Nyugati csoport

A TF továbbra sem tud rangadót nyerni. Most pedig igen közel álltak hozzá, hiszen egy perccel a vége előtt még vezettek, de a vendégek rutinos játékosai megmentették az egyik pontot. Ezzel az egyetemisták elszalasztottak egy felzárkózási lehetőséget, míg az Airnergy visszacsúszott a harmadik helyre a tabellán.

IMG_0262

A csoport másik rangadóján az UTE legyőzte az érdieket jobb hajrájukkal, és így egyrészt lerázta magáról mostani riválisát, illetve már csak két pontra van a dobogótól, amire nem sokan számítottak a szezon elején.

Az ELTE sokáig reménykedhetett a pontszerzésben Pécsen, de a hajrában döntöttek a hazaiak, így az egyetemistáknak minden reményük elszállt a felsőházba kerülést illetően, ha egyáltalán voltak ilyenek.

A Szigetszentmiklós pénteken lépett pályára a szebb napokat megélt Piliscsaba otthonában, és hozta a kötelezőt, könnyed játékkal, ami után visszaelőzték az Airnergyt, akik remiztek a TF vendégeként.

A Romhány – BME találkozót január végére halasztották.

 

NB II Keleti csoport

A Kecskemétnél edzőváltás történt, de ez nem zavarta meg a játékosokat. Az első félidőben még hátrányban voltak, de szünetben megtalálták a góllövő cipőjüket és fordulás után begyűjtötték a három pontot, amivel megerősítették hatodik helyüket.

A forduló legnagyobb meglepetése kétségtelenül, hogy a nyeretlen Vác, legyőzte a listavezető szomszédvárat, ennek ellenére a Kinizsi továbbra is az élen, előnye egy pont három riválisa előtt.

A forduló egyik rangadóját Tápiószentmártonban rendezték, ahol a Kincsem meglepően simán megverte a Rubeolát, akik ezzel egészen az ötödik helyig csúsztak vissza. A Kincsem zsinórban az ötödik győzelmét aratja, így nem meglepő már második helyen állnak.

A másik rangadót Kazincbarcikán rendezték, ahol az Ördögök és a Csenger mindig pikáns, éles meccset játszik egymással. Ez most is így volt, aminek a végén a barcikaiak örülhettek, amivel megelőzték a Rubeolát, így ismét a dobogón állnak.

A Gyöngyös hatpontos meccsen győzte le a Gyömrőt hátrányból fordítva, és tapad a hatodik helyen álló Kecskemétre. Vereségükkel a gyömrőiek távolodnak a felsőháztól, bár még nagyon sok van hátra, tudnak javítani.

Az újpestiek két veretlen fordulót követően kaptak ki, ezúttal Berettyóújfaluban maradtak pont nélkül. A Mezei-Vill fiataljai ezzel a győzelemmel versenyben maradtak a hatodik helyért.

 

Kapcsolódó mérkőzések
A 10 legszebb gól a Futsal EB-ről
A 10 legszebb gól a Futsal EB-ről
Hajdúböszörményi TE - KRSE Magyar Kupa
Haladás VSE 4-4 Ferencváros
Portugália - Spanyolország 3-2 EB döntő GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Portugália - Spanyolország 3-2
Portugália - Spanyolország 3-2
Tolna Mözs - Miskolci Vénusz 5-2 FOTÓGALÉRIA
FC VESZPRÉM - FTC FUTSAL 5-4
Gyulai Amazonok - Hajdúböszörményi TE