MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Budaörsön, Újvárosban, és Újfaluban a három pontért
Budaörsön, Újvárosban, és Újfaluban a három pontért

ARAMIS SE – RÁBA ETO
18:40 Budaörs, Városi sportcsarnok

Egyelőre a Győr nem a tőle megszokott szinten szerepel, legalábbis ami az eredményeket illeti. Már öt pont a hátrány a listavezetővel szemben, így több botlás már nem fér bele. Mostani ellenfelük az Aramis lesz, akik eddig két kötelezőt hozva, hat pontot szereztek, amivel a középmezőnyben tanyáznak. A budaörsiek az elmúlt években csak megszorítani tudták a bajnokot, de a pontszerzés nem jött össze, és most is a vendégek győzelme prognosztizálható.

 

DUNAFERR DUE RENALPIN FC – DEBRECENI EGYETMI AC
19:00 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

A vendégek zsinórban két győzelmet arattak, amivel bizonyították, hogy helyük van az első osztályban, legutóbb a Bőnyt múlták felül hazai pályán két góllal. Ami az Újvárost illeti, ők is jó formában vallhatják magukat, hiszen legutóbbi négy meccsükön 10 pontot gyűjtöttek, így a dobogósok mögött állnak közvetlenül. Számukra kötelező a győzelem az újonc ellen, amivel a dobogóra is felléphetnek, hiszen az előttük álló Haladás már letudta soros bajnokiját. A két fél a felkészülés során találkozott, és akkor a DEAC meglepte ellenfelét, így az Újváros nem mehet biztosra, még ha a papírforma és a hazai pálya is mellettük szól.

 

Kedden:

 

MVFC BERETTYÓÚJFALU – FUTSAL CLUB VESZPRÉM
20:00 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

A forduló rangadójára kedd este kerül sor, amelyet az M4 sporttelevízió élőben közvetít. A bajnokságban már csak a Mezei-Vill áll hibátlan mérleggel, így nem meglepő, hogy magabiztosan vezeti a tabellát. Legutóbb a Nyírgyulajt győzték le könnyedén idegenben. Eddigi fölényüket jelzi, hogy messze a legtöbb gólt szerezték, és a legkevesebbet kapták.
Most a Veszprémmel találkoznak, akiknek szintén remek a védekezésük, hiszen a Mezei után a legkevesebb gólt kapták, 5 meccsen 10 gól. A Madarász alakulat nehéz sorozatban van, hiszen az előző játéknapon a bajnok otthonában lépett pályára, és minimális vereséget szenvedett. Az esélyek a Berettyóújfalu mellett szólnak, de Tataiék mindenképpen megnehezítenék ellenfelük dolgát. A Veszprém okozott már meglepetést az elmúlt években Berettyóújfaluban, de most nagy meglepetésnek és bravúrnak számítana, ha megtörnék a Mezei-Vill sorozatát.

 

Videók
FTC Futsal Fisher Klíma -Nyírgyulaj KSE 3-0
Kapcsolódó mérkőzések
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Portugál rangadó SL Benfica 2 x 1 Sporting CP
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA
Aramis - DEAC FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA