MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Megérdemelt Fradi siker a Nyírgyulaj ellen!
Megérdemelt Fradi siker a Nyírgyulaj ellen!

Mind a két csapat régóta nem érezte a győzelem ízét, így mind a két félre ráfért a siker. A vendégeknél mindössze Sánta hiányzott, aki eltiltását töltötte. A Fradinál már nem volt ilyen jó a helyzet, hiszen egy komplett soruk hiányzott sérülés miatt, így ismét rövid volt a padjuk.

0123A találkozót a Fradi kezdte jobban, koncentráltabban és szervezettebben játszott. A Nyírgyulaj nem találta a játék ritmusát, rengeteg hibával játszott. Ezek fényében nem is meglepő, hogy egy szép figura után Komáromi megszerezte a vezetést csapata számára. A folytatás is a vendéglátókról szólt, de a legnagyobb helyzeteket is elpuskázták. A vendégek támadásaiban nem nagyon volt átütőerő, nem sok veszélyt jelentettek a hazai kapura, így minimális Fradi előnnyel mehettek a csapatok szünetre.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abba maradt. A zöld-fehérek domináltak, és Sáfár révén megduplázták az előnyt, aki a 26 percben lőtte ki a hosszú alsót. A Lovas alakulat időt kért, és megpróbálkoztak a vészkapusjátékkal, de ebből sem sikerült betalálni, ráadásul a hazaiak többször is labdát szereztek, de nem tudtak betalálni az üresen maradt kapuba, csak kapufáig jutottak. A Nyírgyulaj előtt a félidő közepén nagy lehetőség adódott, hiszen a hazaiaknál Sáfár jutott érdekes körülmények között a kiállítás sorsára. A vendégek két perc alatt igazi gólhelyzetet sem tudtak kialakítani, így nem jött össze a szépítés. A Gyulaj gondjai nem sokkal később tovább fokozódtak, mert ezúttál náluk villant a piros lap Angyalos második sárgáját követően. Ahogy a látogatók, a hazaiak sem tudtak élni a lehetőséggel, igaz nekik az is elég volt, hogy náluk volt a labda és ment az idő. A véghajrában a Fradi előtt több lehetőség is adódott, hogy eldöntsék a a meccset, de nem koncentráltak eléggé, majd a legvégén azért megszerezték a harmadik góljukat Keresztury révén, de ez már nem osztott, nem szorzott.

Ezen az estén a vendégek nagyon rossz napot fogtak, egy agilis, szervezetten játszó Fradi ellen, akik hamarabb is bebiztosíthatták volna győzelmüket. Ezen az estén a zöld-fehérek szinte mindenben felülmúlták ellenfelüket és megérdemelten nyerték meg a találkozót. A Fradi ezzel két helyet előrébb lépett, míg a Nyírgyulaj visszacsúszott az utolsó előttire.

FH Sáfár vezetőedzőSáfár Tony, Ferencváros: - Nagyon fontos volt ezen az estén a győzelem, hogy a játékosok lássák, hogy jó úton járunk. A legtöbb meccsen jól játszottunk, de eredménnyel nem nagyon párosult. Most végre megtört a jég, és hazai pályán is megszereztük az első sikerünket. Annak ellenére, hogy nyertünk, még mindig nagyon rossz volt a helyzetkihasználásunk, de legalább most védekezésben jót nyújtottunk. Gratulálok a csapatomnak!

20068419_1546605832070830_1250372080_n
Lovas Norbert, Nyírgyulaj:
- Rendkívül csalódott vagyok, és nem csak az eredmény miatt, hanem a mutatott játék miatt leginkább. Sem védekezésben, sem támadásban meg sem közelítettük a valós tudásunkat. Gratulálok a Fradinak, megérdemelten nyertek.

 

 

 

Kapcsolódó mérkőzések
Kiemelt események
Jubilál a Rubeola !
Csömör Sportcsarnok
2017.12.01 16:00 - 2017.12.01 23:00
Elit Round a Rába ETO-val
Magvassy Sportcsarnok, Győr Rába ETO, MFC Kherson, Stalitsa Minsk, Luparense C5
2017.11.22 15:00 - 2017.11.25 20:00
FTC Futsal-MVFC Berettyóújfalu 3-2
FTC Futsal-MVFC Berettyóújfalu 3-2
A legfiatalabb futsalos JJ, azaz Jakab Jancsika
Csenger - Kecskemét 3-2
A hét gólja
Fradi-Berettyóújfalu FOTÓGALÉRIA
Fradi-Berettyóújfalu FOTÓGALÉRIA
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–SWIETELSKY HALADÁS VSE 1–4
Szekszárd - Tolna Mözs 3-2
Tolna Mözs - Gyulai Amazonok 5-2