MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Visszalépett az ETO a női NB I-től
Visszalépett az ETO a női NB I-től

 Bekövetkezett amitől tartottunk: az Árkád ETO női csapata visszalépett a női NB I-től. Nagyon rossz hír ez a női futsalnak, hiszen a győriek több éven keresztül meghatározó szereplői voltak a női élvonalnak. Olyan klasszisokat adtak a női futsalnak mint Jakab Réka, Vígh Renáta vagy éppen  Szórádi Nikolett. Rossz üzenete van a sportág jövőképe miatt ennek a visszalépésnek.

A show-nak azonban folytatódnia kell, így honlapunk ezen a hétvégén is jelentkezik esélylatolgatással, a 6. fordulóban is akadnak izgalmasnak ígérkező mérkőzések.

 

Női NB I, 6. forduló

 

Göcsej SK - Agenta Girls Szekszárd FC
Október 22, vasárnap, 14:00, Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnok

Remélhetőleg megrenddezésre kerül ez a találkozó és nem fog visszalépni a Göcsej a bajnokságtól, kár lenne értük (is).. Jóval esélyesebb a hosszabb kispaddal rendelkező, erősebb játékosállományú vendégcsapat, akiknek ez a találkozó jó erőfelmérő lenne a Tolna elleni megyei rangadóra. Minden mellettük szól, azonban Tánczos Tibor együttese az előző szezonban többször is bizonyította, hogy képesek meglepetést szerezni.

A futsal-hungary tippje: háromgólos Szekszárd-siker.

 

BrandMission-Artifex Tolna - Gyulai Amazonok
Október 22, vasárnap, 17:00, Tolna Városi Sportcsarnok

A Gyulai Amazonok a női NB I üde színfoltja, az élcsapatoknak is méltó ellenfele volt a Molnár Zoltánné által irányított gárda. Sokat futó, alázatos csapatot állított össze Irénke, s az összeszokottság is érződik rajtuk. A Tolna is kezd összeállni, fordulóról-fordulóra javul a játékuk, az ukrán játékosok is kezdenek belerázódni a magyar bajnokságba, nekik is oroszlánrészük van abban, hogy a Hajdúböszörményi TE ellen hatalmas bravúrral sikerült három pontot szerezniük. A forduló mérkőzésén nüanszok dönthetnek, talán a hazai pálya előnye miatt Varga Adéléknak adunk több sanszot.

A futsal-hungary tippje: kétgólos Tolna-siker.

 

Miskolci Vénusz - Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls
Október 22, vasárnap, 17:30, Miskolc Városi Sportcsarnok

Az eltiltottak visszatérésével (Godvár Katalin, Nagy Anett) igen erős kerettel lép pályára Miskolcon az Astra, amely jóval esélyesebb a győzelemre mint a házigazda. Annál is inkább mert a Vénusz stílusa kimondottan fekszik a "Bikáknak". Kovács Alizék remekül kezdték a bajnokságot, utána azonban megtorpantak, több vereség is becsúszott, s bár Hajdúböszörményben közel jártak a pontszerzéshez, Pádár Anitát azonban nem tudták tartani. A négy közé jutáshoz kellenek a bravúrok, de erre most vasárnap nem látunk reális esélyt.

A futsal-hungary tippje: háromgólos Astra-siker

 

 

Kapcsolódó mérkőzések
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA