MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Újra az élre állt a Böszörmény
Újra az élre állt a Böszörmény

Nagyon nehezen tudta legyőzni a Hajdúböszörmény a Vénuszt. A döntő ismét - mint már annyiszor - Pádár Anita klasszisa volt, melyet négy góllal nyomatékosított.

Női futsal NB. I. 5. forduló.

HTE - Miskolci-Vénusz 5-3 (3-2).
Hajdúböszörmény, Városi Sportközpont.
Játékvezető: Takács István. Asszisztensek: Kovács Ádám, Jóni Tamás.

Miskolci-Vénusz: Putnoky - Kovács Alíz, Miliczki, Váradi, Palakovics.
Csere: Ádám - Szőke, Kovács Anikó, Galambvári, Bernáth, Paranai, Skaliczki, Tamók.

Edző: Uray Attila

HTE: Torma - Szekér, Bokor, Kota, Tell.
Csere: Quirikó, Sebestyén, Vígh, Farkas, Szilágyi, Pádár.

Edző: Quirikó Vivien

Góllövők: Váradi (0-1) a 2., Pádár (1-1) a 4., Tell (2-1) a 16., Miliczki (2-2) a 19., Pádár (3-2) a 20.,Palakovics (3-3) a 27., Pádár (4-3) a 34., Pádár (5-3) a 39. percben.

Piros lap: Kovács Anikó a 18. percben.
Sárga lap: Tell, a 23., Bernáth a 34., és Szilágyi a 36. percben

A mérkőzés elejétől kezdve a hazaiak igyekeztek magukhoz ragadni a kezdeményezést, és már az ellenfél térfelén labdát szerezni. Ennek ellenére a 2. percben a vendégek szereztek vezetést egy oldalberúgást követően. A kapu elé berobbanó Váradiról maradt le a hazaiak védője (0-1). A továbbiakban is próbálta uralni a mérkőzést a HTE, de a Miskolc kontrákból veszélyeztetett. A 4. percben Kota egy szép mozdulatot követően lódult meg a jobb szélen, majd Szekér Anitának továbbított, aki a hosszún érkező Pádárt hozta kihagyhatatlan helyzetbe (1-1). Ezt követően mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de vagy a kapusok tudtak hárítani, vagy a befejezésekbe csúszott hiba.

A 16. percben szabadrúgáshoz jutottak a böszörményiek, melyet Pádár készített elő a hosszú oldalon érkező Tell Zsófi elé, aki okosan helyezett az alsó sarokba (2-1). A 18. percen Kovács Anikó kapta meg második sárgalapját, amit követően emberelőnybe került a HTE. Azonban ebből nemhogy gyorsan növelte volna előnyét a hazai csapat, hanem egy szöglet utáni kavarodást követően a hátrányban játszó vendégek szereztek gólt Miliczki révén (2-2). Mielőtt kiegészülhetett volna a Miskolc, kihasználta a létszámfölényt a hajdúsági együttes: Tell Zsófi szemfüles keresztpasszát követően ismét Pádár helyezett a hálóba (3-2).

A második játékrész elején a HTE sokat veszélyeztette a miskolci kaput, de a fiatal Putnoky Zita jól állta a sarat. A 27. percben a vendégek ismét egalizálni tudtak, egy oldalberúgást követően Palakovics ragasztott óriási gólt Torma hálójába. A játékrészt sok fault jellemezte miskolci részről, Kota Gabriellát nehezen tudták tartani a védők. A hatodik szabálytalanságért járó büntetőt Pádár értékesítette (4-3). Az egyenlítés érdekében a Vénusz letámadott, a 39. percben azonban Pádár állította be a végeredményt egy szép találattal (5-3).

Quiriko VivienQuirikó Vivien:  - Nagy iramú mérkőzés volt, és hiába játszottunk fölényben a labdabirtoklást illetően, a Miskolc szívósan védekezett, vagy pedig egyszerűen elrontottuk a befejezéseket. Ha a kapu előtt jobban koncentrálunk, hamarabb is eldönthettük volna a három pont sorsát, és akkor talán engem – és a szurkolókat - sem kerülget infarktus a mérkőzés végéig.

 

 

uray_attila1
Uray Attila:
- Nagyon erős csapat ellen magas színvonalú mérkőzésen jól teljesítettünk! Helyenként nem csak az ellenfél játékosaival kellett megküzdenünk. 3-3-as állásnál sajnos megszereztük 6. szabálytalanságunkat. A büntetőt értékesítették a hazaiak ami után kockáztatnunk kellett, sajnos nem jöttünk ki belőle jól!

 

 

 

Kapcsolódó mérkőzések
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA