MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Újabb TFSE blama!
Újabb TFSE blama!
A Férfi NB II Nyugati csoportjában nem változott a tabella állása, rögzültek az erővonalak. Meglepetés talán csak a TFSE hazai veresége volt, ha ezt már meglepetésnek lehet venni. A Szigetszentmiklós a BME és az Airnergy kezd elszakadni a mezőnytől, és nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy közülük fog kikerülni a csoport bajnoka.

AIRNERGY FC – REAC SPORTISKOLA 4-3 (0-1)

Szoros mérkőzést játszott a két fővárosi élcsapat. Fej-fej mellett haladtak a felek, de a második félidő közepén a vendégeknél jött egy öt perces rövidzárlat, amit az Airnergy 3 góllal büntetett, így két gólos előnnyel mehettek neki a hajrának, amiből egy gólt meg tudtak őrizni a végéig, így begyűjtötték a három pontot, amivel tartják a lépést a Szigetszentmiklóssal.

Screenshot-2017-10-12 Mérkőzések Futsal Hungary

 

ELTE-BEAC – SZIGETSZENTMIKLÓS-ARTIFEX 6-9 (1-4)

Tetemes előnyre tett szert a vendégcsapat, hiszen 0-4 volt a félidő hajrájában az eredményjelzőn, aminek következtében elkényelmesedtek, amit az ELTE kihasznált, és feljött egy gólra. A Miklós újra összekapta magát, de az egyetemisták végig próbáltak tapadni, így csak a találkozó legvégén sikerült eldönteni az összecsapást. Újabb győzelmükkel őrzik első helyüket a vendégek, míg az ELTE első sikere továbbra is várat magára.

Screenshot-2017-10-12 Mérkőzések Futsal Hungary(1)

 

PTE PEAC DIGISTAR FUTSAL – GÖCSEJ SK 6-2 (3-0)

Megint igen gyér létszámmal, mindössze egy cserével utaztak el a vendégek Pécsre, így vérmes reményeik nem lehettek. Ráadásul két perc után két gólos hátrányba kerültek, így nem sok esély tűnt a pontszerzésre. A remény a második félidő elején felcsillant, mert két találattal sikerült felzárkózni egy gólra, de ezzel el is lőtte a Bagó alakulat minden puskaporát. A hátralévő időben már csak a vendéglátók találtak be, akik végül magabiztosan nyertek, és a TF-t megelőzve feljöttek a 8. helyre.

Screenshot-2017-10-12 Mérkőzések Futsal Hungary(2)

 

BME-BT FC – 5 STARS - ÉRDI VSE 8-1 (2-1)

A hazaiak számítottak a találkozó esélyesének annak ellenére, hogy a vendégek is jól szerepelnek eddig a bajnokságban. Az első félidő még szoros eredményt hozott, az érdiek tudták tartani ellenfelüket. A tudáskülönbség a fordulás után jött ki. Csernaiék ekkor már jobban használták ki helyzeteiket, így csak a különbség volt a kérdéses a végére. A 2. félidőben látottak alapján teljesen megérdemelt az egyetemisták ilyen arányú győzelme.

Screenshot-2017-10-12 Mérkőzések Futsal Hungary(3)

 

TFSE-SZERTÁRSPORT.HU – UTE 3-4 (3-3)

Egyelőre nehéz szavakat találni a hazaiak mélyrepülésére. Ismét ők voltak az esélyesek, és ennek megfelelően kezdtek, hiszen a játékos-edző, Csopaki már az első percben betalált, igaz erre hamar jött a válasz. A folytatásban is a TF dominált, és fölényük gólokban is megmutatkozott, két gólosra növelve az előnyt. Semmi nem utalt arra, hogy ezen az estén gond lenne a 3 pont begyűjtésével. Aztán a játékrész hajrájában két figyelmetlenséget követően a lila-fehérek egalizáltak, így kezdődhetett minden elölről a fordulást követően.

A fordulás után hiába tett meg mindent a hazai gárda, gólt a vendégek szereztek, így már náluk volt az előny. A TF tovább rohamozott, de eredménytelenül, így jött a hajrában a vészkapus játék, de az sem hozott eredményt, és meglepetésre az UTE elvitte a három pontot, ami után feljöttek az 5. helyre, míg a TF még hátrébb csúszva csak a 9. Nem ilyen szezonkezdésre számítottak az egyetemisták, de így sincs minden veszve, hiszen sűrű a mezőny, a 4. hely mindössze 3 pontra van. A kérdés csak az, mikor sikerül kimászni a gödörből.

Screenshot-2017-10-12 Mérkőzések Futsal Hungary(4)

 

Screenshot-2017-10-12 Mérkőzések Futsal Hungary(5)

 

Kapcsolódó mérkőzések
Berettyóújfalu - Rába ETO 6-3
Berettyóújfalu - Rába ETO 6-3
Kalafa-Viadukt 6-3, Női NB II GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tőlünk zengett a Fradi-aréna!
Gyulai Amazonok - Miskolci Vénusz 4-5
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA
Portugália - Spanyolország 3-2
Tolna Mözs - Miskolci Vénusz 5-2 FOTÓGALÉRIA
FC VESZPRÉM - FTC FUTSAL 5-4