MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Kikapott az ETO-t verő Haladás
Kikapott az ETO-t verő Haladás

Szép számú nézősereg várta a Turzó csapatot Nyírbátorban, ahol régi játszótársak is találkoztak, még a Mezei Vill-es korszakukból. Nagy iramban kezdődött a találkozó, és örömmel mondhatjuk, hogy ez az egész találkozóra jellemző volt.

NB I., 2. forduló

Nyírgyulaj KSE – Swietelsky Haladás VSE 6–3 (3–1)
Nyírbátor, 200 néző, v.: Szabó F., Takács I

Nyírgyulaj: Pallai G. – Angyalos A., Lovas N., Nagy I., Sánta J.
Csere: Végső Zs., Opre R. (kapusok), Faragó L., Hadházi D., Orosz D., Kerti L., Gömze A., Sárga Zs.
Játékos-edző: Lovas Norbert.

Haladás: Sásdi B – Öreglaki N, Márkus G, Melo, Leo
Csere: Matyi B, Sipos G, Horváth P, Németh P, Gyurcsányi Zs, Hajmási M, Bencsik R
Edző: Turzó József

Góllövők: Nagy I. 2, Sánta J. 2, Gömze A., Hadházi D., illetve Melo 2, Leo

Screenshot-2017-10-10 Futsal Hungary Futsal MagyarországKorán vezetést szerzett a Haladás, de a hazaiak hamar fordítottak, és bizony 4-1-el is fordulhattak volna, ha nem hibáznak el az utolsó percben egy 10 méterest.
Turzó mester mindent megpróbált, változtatott a szerkezeten is, de nem jöttek a helyzetek az első félidőben.

A második játékrészben átvette az irányítást a Haladás, talán köszönhetően annak is, hogy Gyurcsányi az első sorba került, és vele együtt már nagyon karakteres volt a Melo sor. Ráadásul a 30 perctől a vendégek átálltak az 5 a 4-es játékra. Ennek ellenére Nagy Imre háromra növelte a hazaiak előnyét. Eldőlni látszott a találkozó, de a rutinos Pallai hibáiból két percen belül 4-3-ra zárkózott a Haladás. ekkor méginkább az emberelőnyös játék került előtérbe, de nem volt türelmük a vendégeknek a helyzetek kialakítására, ellövöldözték a labdát szinte minden helyzetből. És ahogy az lenni szokott, az ellenfél büntetett. Sánta előbb egy szabadrúgás variációból, majd egy üreskapus góllal alakította ki a 6-3-as végeredményt.

A Nyírgyulaj győzelme teljesen megérdemelt, nagyon élesen, koncentráltan játszottak, a Haladás nem talált fogást rajtuk. A vendégek játékában azt lehetett felfedezni, hogy a két idegenlégiós alapjaiban határozza meg a játékukat, de az eddigi húzóemberek teljesítménye talán éppen ezért elmarad a várttól, és ez bizony kevés lesz a folytatásban, csapatszinten is jól kell teljesíteni.

20068419_1546605832070830_1250372080_nLovas Norbert: - A mérkőzés előtt azt mondtam a fiuknak, hogy játszunk egy jó meccset a Halival. Nos, úgy érzem, hogy ez egész jól sikerült, hiszen nyertünk. Jó mérkőzésen vagyunk túl, bár akadtak hibák, amit ki kell javítanunk, mert kaptunk érdekes gólokat, de összességében elégedett lehetek, és az is vagyok! Külön szeretnék gratulálni Hadházi Dávidnak az első NB 1-es mérkőzéséhez és góljához is. Igazi csapatként működtünk és ez volt a kulcs a mai meccsen.

Turzó-haladásTurzó József: - Sajnos eléggé dekoncentráltak voltunk az egész mérkőzésen, ami néhol gyenge játékban, könnyen kapott gólokban, és sok - sok kihagyott helyzetben mutatkozott meg. Ezek az játék aspektusok döntötték el a találkozót a megérdemelten nyerő Nyírgyulaj javára. Persze, ebből is tanulnunk kell, megyünk tovább és javítani fogunk.

 

 

Kapcsolódó mérkőzések
Berettyóújfalu - Rába ETO 6-3
Berettyóújfalu - Rába ETO 6-3
Kalafa-Viadukt 6-3, Női NB II GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tőlünk zengett a Fradi-aréna!
Gyulai Amazonok - Miskolci Vénusz 4-5
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA
Portugália - Spanyolország 3-2
Tolna Mözs - Miskolci Vénusz 5-2 FOTÓGALÉRIA
FC VESZPRÉM - FTC FUTSAL 5-4