MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > NB II Beharangozó 6. forduló
NB II Beharangozó 6. forduló

Keleti csoport

Screenshot-2017-10-9 Mérkőzések Futsal HungaryAz újpestiek az előző szezonban remekül zártak, és a nyári átigazolásaik is jól sikerültek, így ezek fényében meglepő, hogy eddig mindössze egyetlen győzelem szerepel a nevük mellett, és most megint egy nehéz meccs vár rájuk, hiszen a vesztett pontokat tekintve a listavezető Csenger érkezik hozzájuk. A vendégek eddig egy döntetlen mellett összes meccsüket hozták, idegenben még hibátlanok. Amennyiben a Szilágyi alakulat teljes létszámban érkezik, ők a találkozó esélyei, és egy újabb sikerrel visszaelőzhetik a Csömört.

Talán a csoport legnagyobb meglepetése, hogy egyedül már csak a Vác nyeretlen, mindössze egy pontra futotta eddig, amire kevesen gondoltak a rajt előtt. A javításra nagy szükségük lenne, de a dobogón álló Kazincbarcika ellen ez nem tűnik egyszerű feladatnak. A vendégek eddig egyszer botlottak, a többi meccset hozták, és tapadnak a Csenger - Csömör kettősre. Ha szeretnének ott is maradni, akkor nem hibázhatnak, és hozni kell a kötelezőt a sereghajtó ellen.

Mind a két csapat az élmezőnyhöz tartozik, bár már mind a ketten botlottak. A Kincsem eddig a két veretlen listavezetőtől kapott ki, míg remizett a Kinizsivel, de a kötelezőket hozta. A Kecskemét jól kezdett, mindössze egy váratlan veresége van hazai környezetben a Barcika ellen. Aki szeretne a dobogó közelben lenne, annak kötelező a győzelem. A hazai pálya a Kincsem mellett szól, és ha teljes kerettel tudnak neki menni az összecsapásnak, akkor otthon tarthatják a három pontot, ellenkező esetben a vendégek meglephetik őket.

Az MVFC-nek mindössze egy győzelme van, igaz az egy bravúros három pontnak mondható, hiszen a Kinizsit győzték le. Azon felül a többi meccsüket elveszítették. Most tudnak javítani, a szintén alsóházhoz tartozó gyöngyösiek ellen, akik mindössze egy egységgel tudtak többet gyűjteni ellenfelüknél, igaz, eggyel kevesebb meccset játszottak. Igazi hat pontos meccsre van kilátás, ahol a győztes megközelítheti a felsőházi csapatokat.

 

 
Nyugati csoport

Screenshot-2017-10-9 Mérkőzések Futsal Hungary(1)A hazaiak még veretlen a bajnokságban, a nyitányon döntetlenre végeztek a TF ellen, azóta csak nyertek, legutóbb a BME elleni rangadón diadalmaskodtak. Most egy újabb élcsapat vár rájuk a REAC személyében, akik meglepetésre hazai pályán kaptak ki az UTE-tól. Most lehetne javítani, de nehéznek ígérkezik az Airnergy otthonában.

Az ELTE első sikere még mindig várat magára, de az egyetemisták annál nagyobb játékerőt képvisel, mint a tabellán elfoglalt helyezésük mutat. Most egy újabb nehéz dió következik, hiszen a listavezető Szigetszentmiklóst fogadják, akik csak jobb gólkülönbséggel előzik meg az Airnergyt. Fontos lenne az élen maradáshoz a három pontra, de várhatóan meg kell érte küzdeni.

Az alsóházban tanyázik jelenleg mind a két együttes, igaz a vendégeknek van egy elmaradt meccsük, amit ha hoznak, akkor feljebb léphetnek. Aki hétfő este nyer, annak van esélye elkerülni az alsó régióból. A hazai pálya a Pécs mellett szól, a nagyobb rutin a Göcsej mellett.

Rangadót veszített és ezzel oda lett a hibátlan mérlege a BME együttesének. A Csernai alakulat az Airnergy otthonában kapott ki, amivel lecsúszott az első helyről a harmadikra, de ha szeretné megőrizni dobogós helyét, akkor mindenképpen hoznia kell a kötelezőt az érdiek ellen. A vendégek talán a várakozáson felül szerepel eddig, bár a nehéz meccsek igazán most következnek, mint akár a mostani.

Az egyetemisták legutóbb megszerezték első győzelmüket, és reményeik szerint elindulnak felfelé a tabellán, főleg ha legyőzik a kötelező győzelem kategóriába tartozó UTE-t. Igaz, biztosra nem mehetnek, hiszen a lila-fehérek legutóbb a REAC-t tréfálták meg, így a TF-nek jó lesz vigyázni. Ha Csopaki mester hozza az elmúlt fordulókban látott gólerős játékát, akkor jó esélyük van ismét nyerni.

A tavalyi két élcsapat idén árnyéka önmagának. A Piliscsabának egyedüliként még pontjuk sincs, de itt az esély ezen változtatni, hiszen a csoport másik nyeretlen csapatával találkoznak. A Romhánynak sokszor a megfelelő létszámú kiállás is gondot okoz, mint legutóbb Zalaegerszegen, ami az eredményben is megmutatkozott, igen csak megszórták őket. Az alsóházi rangadón a hazaiak az esélyesek, de ha a vendégek teljes létszámban tudnak elutazni, akkor van esélyük pontot, vagy pontokat szerezni.

 

Kapcsolódó mérkőzések
Berettyóújfalu - Rába ETO 6-3
Berettyóújfalu - Rába ETO 6-3
Kalafa-Viadukt 6-3, Női NB II GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tőlünk zengett a Fradi-aréna!
Gyulai Amazonok - Miskolci Vénusz 4-5
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA
Portugália - Spanyolország 3-2
Tolna Mözs - Miskolci Vénusz 5-2 FOTÓGALÉRIA
FC VESZPRÉM - FTC FUTSAL 5-4