MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > A Népligetbe látogat a Dunaferr!
A Népligetbe látogat a Dunaferr!

 Kivételesen három mérkőzést játszanak pénteken a férfi első osztályban. Érdekesség, hogy mindhárom vendégcsapat vereséggel kezdte a bajnokságot, azaz még egy zakó kellemetlen helyzetbe hozná őket.

MVFC BERETTYÓÚJFALU – ARAMIS SE
18:30 Berettyóújfalu, Pálfi István rendezvénycsarnok

A hazaiak győzelemmel kezdtek, bár egy meggyőző első félidőt követően majdnem eltékozolták négy gólos előnyüket Dunaújvárosban. A jó rajtot követően most az Aramist fogadják, akik sokszor okoztak meglepetést a Mezei-Vill otthonában. Ez most különösen nagy bravúr lenne, mivel a Mezei jelentősen megerősödött, ráadásul a budaörsiek igen tartalékosan vágnak neki a hosszú túrának. Egyébként a vendégek vereséggel kezdtek, otthon kaptak ki a Veszprémtől, leginkább rossz helyzetkihasználásuknak köszönhetően. Nem lesz könnyű javítani ebben a fordulóban, de a Frank legénységet ismerve, megnehezítik a vendéglátók dolgát.

 

BŐNY SZAVILL CONSULTING – RÁBA ETO
18:30 Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

Mind a két fél 3-2-es vereséget szenvedett a rajton. A fájóbb a bőnyieké lehetett, mert szünetben még két góllal vezettek a Fradi ellen, de fordulás után már hadilábon álltak a gólszerzéssel. Most a jó helyzetkihasználásra hatványozottan szükségük lenne, hiszen a bajnokcsapatot fogadják, és ellenük a legjobb teljesítményre van szükség, akár a tisztes helytálláshoz. Az ETO számára nem indult jól a szezon, hiszen kikaptak a Haladás otthonában, de ezen már kár rágódniuk, hiszen itt az újabb bajnoki, ráadásul jövőhéten már utazniuk kell a BL-re. Ez a mérkőzés jól szolgálhatja a felkészülést a jövő hétre, ahol egy megfelelő eredménnyel az önbizalmukat is helyre tehetik.

 

FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – DUNAFERR DUE RENALPIN FC
20:30 Budapest, Elek Gyula Aréna

A Fradi győzelemmel rajtolt, pedig sokáig nem úgy tűnt, hogy begyűjtik a három pontot, de remek második félidővel fordítani tudtak két gólos hátrányból. Ez a fordítás önbizalmat adhat nekik, amire szükségük is lesz, hiszen most a lényegesen nagyobb játékerőt képviselő Dunaújvárost fogadják. A vendégek kiváló meccset játszottak a megerősödött Mezeivel, ahol 4 gólos hátrányból jöttek vissza, és közel voltak a bravúros pont szerzéshez. Ha a második félidei teljesítményt nyújtják a Népligetben, akkor jó esélyük van a győzelemre. Hiányzók akadnak szép számmal mind a két félnél. A Fradinál Sikur, Lak és Komáromi, Karacs sem játszhat, míg a vendégeknél Fekete és Varga sem állhat az edző rendelkezésére. Tavaly mind a két mérkőzésen a Dunaferr diadalmaskodott, és most is az ő győzelmük prognosztizálható.

er

 

Kapcsolódó mérkőzések
Berettyóújfalu - Rába ETO 6-3
Berettyóújfalu - Rába ETO 6-3
Kalafa-Viadukt 6-3, Női NB II GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tőlünk zengett a Fradi-aréna!
Gyulai Amazonok - Miskolci Vénusz 4-5
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA
Portugália - Spanyolország 3-2
Tolna Mözs - Miskolci Vénusz 5-2 FOTÓGALÉRIA
FC VESZPRÉM - FTC FUTSAL 5-4