MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Az ELTE és a Pécs is elkezdi Nyugaton
Az ELTE és a Pécs is elkezdi Nyugaton

Hétfőn folytatódik a férfi NB II a második fordulóval, nézzük az esélyeket.

 

REAC SPORTISKOLA SE – ELTE-BEAC
2013.09.11, hétfő  19:30 Csömöri Sportcsarnok

Az ELTE nem lépett pályára az első fordulóban, így számukra most kezdődik a bajnokság, míg ellenfelük már túl van egy győztes meccsen. A REAC Zalaegerszegen kezdett a múlt héten, és szoros mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot, az utolsó percben szerzett góllal. Az egyetemisták sok felkészülési meccset játszottak, ahol bíztató volt a játékuk, de csak bajnokin fog kiderülni, hogy ez mire lesz elegendő. Abszolút három esélyes a találkozó.

 

PTE PEAC DIGISTAR FUTSAL – BME-BT FC
2017.09.11, hétfő  20:00 Pécs Lauber Dezső Sportcsarnok

A Pécs számára is most kezdődik a bajnokság, és rögtön egy rangadóval nyitnak, hiszen az NBII egyik élcsapatát fogadják. A BME nagyarányú győzelemmel rajtolt, a Romhányt győzte le könnyedén. A két fél jól ismeri egymást, hiszen tavaly is egy csoportban voltak, ahol négyszer is találkoztak. A mérleg három BME, és egy pécsi siker. A hazaiak a rájátszásban egyszer nyerni tudtak, és abban bíznak, hogy ezt most is meg tudják ismételni. Izgalmas meccsre van kilátás.

 

TFSE-SZERTARSPORT.HU – 5 STARS-ÉRDI VSE
2017.09.11, hétfő  21:00 Budapest, Fonyódi Antal Sportcsarnok

A TF nagy álmokat szövöget, de rögtön botlottak a rajton, hiszen a mindenkire veszélyes Airnergy otthonában döntetlenre végeztek, így elveszítettek két pontot. Most egy könnyebb mérkőzésre számíthatnak, legalábbis papíron, hiszen az érdiek nem képviselnek akkora játékerőt, annak ellenére, hogy nyertek az első fordulóban, amikor az UTE-t győzték le. A hazaiak a találkozó esélyesei, meglepő lenne ha elmaradna a győzelmük.

 

UTE – SZIGETSZENTMIKLÓSI-4IG
2017.09.14, csütörtök  21:00 Kistarcsa, VM Kaszk Szakközépiskola Sportcsarnok

A miklósiak az első meccsen hozták a három pontot a Piliscsaba ellen, és most is valami hasonlóra készülnek. A Haffner tanítványok a tavalyi évhez hasonlóan szeretnének az élen végezni az idén is, és ahhoz az ilyen meccseken kötelező a győzelem. Nehéz elképzelni, hogy a lila-fehérek meg tudják akadályozni ezt. A újpestiek vereséggel rajtoltak az Érd otthonában és most sem számíthatnak sok jóra.

 

PAFC-MITRE – GÖCSEJ SK
Elhalasztva

 

Pénteken játszották:

ROMHÁNY SE – AIRNERGY FC 1-3
Előzetesen könnyed győzelemre számíthattak a vendégek, de végül meg kellett szenvedniük a három pontért. A győzelmet csak a hajrában tudták bebiztosítani, a nagyot küzdő romhányiak ellen.

Kapcsolódó mérkőzések
Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4