MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Erődemonstrációt tartott a Kecskemét
Erődemonstrációt tartott a Kecskemét

Öt percig hagyták élni ellenfelüket, azután kegyetlenül elbántak a Gödöllővel.

Hétfőn este bajnoki nyitányt tartottak a kecskeméti futsalosok a Messzi István sportcsarnokban, és ez nem is sikerülhetett volna jobban.

wwAz első öt perc puhatolózása után a hírös városiak agresszív letámadásával nem tudtak mit kezdeni a kissé még összeszokatlannak tűnő vendégek, és folyamatosan szórták el a játékszert. A labdaszerzésekből aztán a Scoregoalos srácok rendre nagy lendülettel fordultak kapura, és az 5. percben magukhoz is ragadták a vezetést. Pár perccel később már 4 volt a Scoregoal neve mellett, eldőlni látszott a találkozó az első felvonás felénél. A magabiztos előny tudatában még bátrabban kezdtek játszani a kecskemétiek, és újabb néggyel terhelték a gödöllői kaput, 8-0-ra alakítva a félidőre az eredményt.
A szünet után sem vettek vissza a hírös városiak, ám a vendég együttes védekezése felkeményedett, és többször ápolni is kellett egy-egy belépő után a Kecskemét játékosait.

Szerencsére azonban komolyabb sérülés nem történt, így a 27. percben tovább folytatódott a Scoregoal-show, amelyre 10-0-nál unt rá az ellenfél, és egy formás támadás végén szépítettek. Létszámfölényes helyzetüket azonban nem tudták további gólokra váltani, sőt még ötöt kaptak a kiváló napot kifogó hírös városiaktól. A vége 15-1 a Scoregoal Kecskeméti FC javára, akik ezzel alapos erődemonstrációt tartottak a keleti-csoport mezőnyének.

Cserenkó Szabolcs, a Scoregoal vezetőedzője:Öt hete dolgozunk együtt, és ezen idő alatt elvégeztük maradéktalanul azt a munkát, amit szerettünk volna. Egyetlen edzőmeccsünk maradt csak el, az sem a mi hibánkból, sőt lehet jól is jött, hogy akkor többet tudtunk edzeni egymás között. A végeredmény most mellékes, nyilván a közönségnek nem mindegy, hogy hány szép gólt lát egy mérkőzésen. Ami viszont igazán fontos, hogy a megbeszéltekhez tartották a fiúk magukat.

Forrás: kesport.hu

 

Kiemelt események
Jubilál a Rubeola !
Csömör Sportcsarnok
2017.12.01 16:00 - 2017.12.01 23:00
Elit Round a Rába ETO-val
Magvassy Sportcsarnok, Győr Rába ETO, MFC Kherson, Stalitsa Minsk, Luparense C5
2017.11.22 15:00 - 2017.11.25 20:00
FTC Futsal-MVFC Berettyóújfalu 3-2
FTC Futsal-MVFC Berettyóújfalu 3-2
A legfiatalabb futsalos JJ, azaz Jakab Jancsika
Csenger - Kecskemét 3-2
A hét gólja
Fradi-Berettyóújfalu FOTÓGALÉRIA
Fradi-Berettyóújfalu FOTÓGALÉRIA
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–SWIETELSKY HALADÁS VSE 1–4
Szekszárd - Tolna Mözs 3-2
Tolna Mözs - Gyulai Amazonok 5-2