MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Sergio Mullor Cabrera, a Mezei-Vill FC új edzője
Sergio Mullor Cabrera, a Mezei-Vill FC új edzője
Az előzetes hírek igaznak bizonyultak, ősztől spanyol edzője lesz a háromszoros magyar bajnok Berettyóújfalunak is.

Az MVFC Berettyóújfalu új vezetőedzője 2017. augusztus 1-től a spanyol Sergio Mullor Cabrera lesz az elkövetkezendő három évben.

19511920_10155276524375993_282370075_n-315x236
A 35 éves szakember Almeriában született, igen hamar az edzői hivatás mellett döntött és fiatal kora ellenére már nagy tapasztalattal rendelkezik trénerként. Egészen 2015-ig a spanyol első és másodosztályban dolgozott, 29 évesen debütálhatott vezetőedzőként az első osztályban, akkor nevezték ki a Marfil Santa Colomna élére. 2015 és 2017 között a katari válogatott másodedzőjeként dolgozott a portugál Tiago Polido mellett. Az edzői szakmát folyamatosan tanulja, a legmagasabb szintű spanyol edzői végzettséggel rendelkezik. Naprakész tudását nemcsak hallgatóként fejleszti különböző továbbképzéseken, de előadóként is szerepelt már többek között José Venancio Lopez, Fede Vidal vagy a magyar szövetségi kapitány, Sito Rivera mellett.

Edzőként a kemény munkában hisz, a csapatmunka, a csapategység kialakítása fontos számára. Szeret fiatalokkal dolgozni és meg is adja nekik a lehetőséget a bizonyításra. Sergio a családjával érkezik Magyarországra, felesége mellett hatéves kislánya és kétéves kisfia is vele tart.

Az új vezetőedző első gondolatai az új munkájáról:

“Örülök, hogy Berettyóújfaluból megkerestek és hogy itt dolgozhatok a jövőben, nagyszerű lehetőség ez arra is, hogy megismerkedjek egy új futsal közeggel, kultúrával. A bajnokság kiegyensúlyozott, a Győr ugyan kimagaslik, de keményen dolgozunk majd, hogy utolérhessük őket. Nem szabad elfelejteni például a Dunaújvárost sem, akik szintén nagyszerűen szerepelnek és jövőre folytathatják ezt a jó szereplést. Ami fontos számomra, számunkra, hogy keményen dolgozzunk és napról napra fejlődhessünk minden értelemben. Szeretek fiatal játékosokkal dolgozni, hiszen ők jelentik a klub jövőjét, a jövőbeli sikereket. Nekem és a családomnak is érdekes kihívás lesz Magyarország, izgatottak vagyunk és azt gondoljuk, hogy nagyszerű lehetőség előtt állunk.” – nyilatkozta Sergio Mullor Cabrera.

 - Brumár László -

 

 

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4