MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Az Airnergy a II. osztályú U20 bajnoka!
Az Airnergy a II. osztályú U20 bajnoka!

Nagy izgalmakat hozott a final four, amire Dunakeszin került sor. Az Airnergy és a Gyöngyös párharca hichkocki izgalmakat tartogatott. Hiába játszott jobban a fővárosi alakulat, a Gyöngyös jól tartotta magát, így döntetlen lett a vége, így jöhettek a büntetők, ahol már a kapusok is rúgtak. A végén a Gyöngyös hibázott, Lesti Balázs pedig kihasználta a hibát és bejuttatta az Airnergy FC-et a döntőbe.

A másik ágon a házigazdág játszottak a Kecskeméttel, ahol a vendégek kerültek előnybe, de a hazai pályán játszó Kinizsi fordítani tudott, és végül megérdemelten nyerte meg a találkozót.

A helyosztók közül a bronzmeccsre került előbb sor, de az összecsapás elég egyoldalúra sikerült. A Kecskemét átgázolt a Gyöngyösön, akiken látszott, hogy az elődöntő és annak kudarca, mindent kivett belőlük. Hamar kiderült, hogy csak a gólarány lesz kérdéses, és végül kietéses Kecskemét győzelem lett a vége.

Következett a döntő, ahol várható volt, hogy nagy csata lesz majd a két csapat között a bajnoki címért. A Dunakeszi szeretett volna visszavágni a Középdöntőben elszenvedett vereségért is, az Airnergy FC pedig immáron harmadik éve próbálkozott felérni a dobogó felső fokára. Az első félidőben két szép Dévényi Márton gólra mindkétszer volt válasza a hazai pályán lévő Dunakeszinek. A második félidőben aztán Berki gólját, Szabó értékesített 10 méterese követte. A meccs hajrájában vészkapus játékra kényszerült a Kinizsi, voltak is lehetőségeik, de az eredmény már nem változott, így egy bronz és egy ezüst után az Airnergy FC örülhetett a II. osztály bajnoki címének, míg a Keszi ezüstéremmel zárt.

Egy kis ízelítő abból, hogy milyen hangulatban zajlottak Dunakeszin a másodosztályú bajnokság döntőjének mérkőzései.

Elődöntők:

Airnergy FC – Energia SC Gyöngyös 3 – 3 (büntetőkkel 8 – 7)

Scoregoal Kecskeméti FC – Dunakeszi Kinizsi Futsal 2 – 4

 

Bronzmeccs:

Energia SC Gyöngyös - Scoregoal Kecskeméti FC 1 – 15

 

Döntő:

Airnergy FC – Dunakeszi Kinizsi Futsal 4 – 2

Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA