MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Nagyot küzdött a Göcsej, de érvényesült a papírforma!
Nagyot küzdött a Göcsej, de érvényesült a papírforma!

Sokan legyintettek, hogy a vendégek már el sem utaznak az összecsapásra, hiszen legutóbb sem jöttek el, ráadásul azóta még ki is estek az élvonalból. Ehhez képest ha alacsony létszámmal is, de eljöttek a zalaegerszegiek.

NYÍRGYULAJ KSE – GÖCSEJ SK 7-0 (1-0)
Nyírbátor, 100 néző
Játékvezetők: Szabó, Szűcs, Takács

Nyírgyulaj: Pallai – Angyalos, Nagy, Orosz, Siska
Cserék: Végső – Opre, Szabó, Tóth, Lovas, Fekete, Gömze, Faragó
Vezetőedző: Lovas Norbert

Göcsej: Cseresnyés – Szőke, László, Horváth, Apatini
Cserék: Simon, Bagó, Koronczai
Vezetőedző: Bagó Gábor

Gólszerzők: Gömze, Tóth, Siska, Nagy (2), Fekete (2)

Nagy kérdés nem volt, hogy kié lesz a három pont, hiszen a vendégek eddig egyetlen egyet sem szereztek a rájátszásban, és nehéz volt elképzelni hogy most jön el az első bravúrjuk.

A hazaiak rögtön góllal kezdtek és úgy tűnt, hogy könnyű győzelem lesz, de innentől nem jöttek a gólok, és benne volt a levegőben az egyenlítés. Némi meglepetésre több gól nem esett szünetig, így nem dőlt el a találkozó.

A fordulás után próbált nagyobb sebességre kapcsolni a Nyírgyulaj, és erőfeszítéseiket siker koronázta. Jött az újabb gól, ahol érezhető volt, hogy megtört a vendég együttes, majd ahogy telt az idő, úgy fáradtak a Bagó tanítványok, ami újabb gólokban mutatkozott meg, így végül nagyarányú győzelem a vége.

A Zalaegerszeg minden elismerést megérdemel, hiszen vállalták a hosszú utat, és becsülettel küzdöttek, amíg erejükből tellett. Vélhetően a hazai búcsún megpróbálják a Fradi dolgát is megnehezíteni.

Lovas Norbert, a Nyírgyulaj edzője: - Igazi idényvégi hangulatú meccs volt. Szerettük volna kijavítani a két Fradi elleni vereséget. Nagyot küzdött ellenfelünk, amihez gratulálok nekik. Összességében megérdemelten nyertünk, ahol csak a vége felé tudtuk érvényesíteni fölényünket. Már csak egy meccs van a szezonból, ahol szeretnénk győzelemmel búcsúzni.

Bagó Gábor, a Göcsej edzője: - Köszönöm azoknak, akik ma eljöttek és tettek a zalaegerszegi futsalért. Ahogy ígértük, becsülettel végig játsszuk a hátralévő meccseket. Amíg bírtuk erővel, jók voltunk, aztán kiütközött a hazaiak fölénye. A Fradi ellen is mindent megteszünk, hogy méltóképpen búcsúzzunk.

,,

 

Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA