MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Megállapodás az Atletico Madrid és az Inter Movistar között
Megállapodás az Atletico Madrid és az Inter Movistar között

Az ABC Sport szerint a Wanda Metropolitan stadion újbóli bemutatásán túl a következő szezonban az Atletico egy új sportágban lesz érdekelve, a futsalban A madridi klub megállapodást kötött az LNFS (Liga Nacional de Futbol Sala) bajnokával, az Inter Movistarral, aki csütörtöktől fog megvívni az FC Barcelona ellen egy másik sportág bajnoki címéért.

A két klub már régóta tárgyalásban van, és most megállapodás született. Az Atletico finanszírozza a jövőben az Inter Movistart, és így belép a futsalba.

A részleteket nem bocsátották nyilvánosságra, de függetlenül attól, hogy ez egy egyesülés, vásárlás vagy egy együttműködési megállapodás, minden arra mutat, hogy az Atletico és az Inter Movistar összefogott, hogy együtt még magasabbra jussanak ebben a sportágban.

Az Atletico most csatlakozik olyan klubokhoz, mint az FC Barcelona, ​​az S.L Benfica, a Sporting Lisbon, a Real Betis,a Lazio, akik közösen működtetik a futball és a futsal csapatukat.Ez is azt mutatja, hogy ez egy olyan sportág, amely népszerűségét nem hagyhatják figyelmen kívül a az európai top klubok sem.

Az Inter Movistar egyedülálló eredményeket ért el Spanyolországban, többek között öt Interkontinentális kupát, négy európai kupát, tizenegy liga, tíz spanyol kupa, egy Copa del Rey és tizenegy nemzeti Szuper Kupát nyert. Ez a csapat nyerte a legtöbb díjat a a spanyol futball történetében.

A klubot 1977-ben alapította a José María García ünnepelt újságíró. A mérkőzéseik a Torrejón de Ardoz Jorge Garbajosa csarnokában zajlanak. A klub játékosa a világ jelenlegi legjobb futsalosa, Ricardinho.

A hír óriási jelentőségű lehet a futsal számára.

Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA