MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > A forduló mérkőzése: Rába ETO-MVFC
A forduló mérkőzése: Rába ETO-MVFC

NBI Rájátszás 5. forduló

 

Felsőház

 

FUTSAL CLUB VESZPRÉM – SWIETELSKY HALADÁS VSE
18:30 Veszprém, Március 15 úti Sportcsarnok

Két olyan fél csap ossza, akiknek eddig a rájátszás nem úgy sikerült, ahogy tervezték. A hazaiak mindössze egy győzelmet arattak, a többi meccsüket elveszítették. Ellenfelüknek ennél is rosszabb a mérlege, hiszen a Hali eddig még egyetlen pontot sem szerzett. Ezek fényében nem meglepő, hogy mind a két fél lemondhat dobogós álmairól. A Veszprém dolgát nehezíti, hogy rengeteg a sérültjük, nagyon kevés hadra fogható játékos áll Madarász mester rendelkezésére. Ezzel szemben a Haladásnál teljes kerettel készülhetnek, így jó esélyük van, hogy megszakítsák a rossz sorozatukat. Az alapszakaszban mind a két fél hozta hazai meccsét. Most abszolút három esélyes a találkozó, a pillanatnyi forma dönthet.

 

DUNAFERR DUE RENALPIN FC – ARAMIS SE
1
9:00 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

A Dunaújváros számára fontos találkozó lesz az Aramis elleni, hiszen győzelmük esetén felléphetnek a dobogó második fokára, amennyiben Győrben érvényesül a papírforma. Az Újváros ősszel kiütötte mostani ellenfelét, de vélhetően most ekkora különbség nem lesz a két fél között. A vendégek legutóbbi idegenbeli meccsükön nyertek Berettyóújfaluban, és egy újabb bravúrral reális esélyük lehetne a dobogóra. Erre azért kevesen számítanak, annak ellenére, hogy tavasszal közelállt a budaörsi alakulat a győzelemhez, de végül döntetlen lett. A hazaiak a mérkőzés esélyesei, és vélhetően hozzák a kötelezőt. 

 

RÁBA ETO – MVFC BERETTYÓÚJFALU
20:30 Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok

A forduló rangadóját rendezik Győrben, ahol a listavezető a második helyen álló Mezeit fogadja. A Mezei most először lép pályára idegenben a rájátszás folyamán, pont a bajnok otthonában, ami nem tűnik egyszerű feladatnak. A Győr kimagaslik a mezőnyből, robog az újabb bajnoki cím felé. Amennyiben hazai környezetben hozza ezt a mérkőzését is, nehéz elképzelni, hogy bárki utolérheti őket. Aki szeretné megtekinteni a mérkőzést, nem kell mást tennie, csak az M4 televízióra kapcsolnia, hiszen élőben közvetítik a mérkőzést.

 

Alsóház

 

NYÍRGYULAJ KSE – GÖCSEJ SK
19:00 Nyírbátor, Városi Sportcsarnok

Hibátlanul menetelő hazaiak a pont nélküli álló zalaegerszegieket fogadják. A vendégek eddig minden meccsüket elbukták a rájátszásban, mindössze a hozott pontok szerepel a neve mellett. Ezzel egyre nehezebb helyzetbe sodródnak. A biztos bennmaradást jelentő 8. hely már szinte elérhetetlennek tűnik, hiszen 8 pont a hátrányuk a Bőnnyel szemben. A rájátszásban most jön a legnehezebb meccsük, a legjobb csapat otthonába kell helytállniuk. A Nyírgyulaj eddig minden meccsét hozta, így kiemelkedik az alsó négyesből. Annak ellenére, hogy legutóbb a Fradi ellen a szerencse is kellett a győzelmükhöz, nehéz elképzelni, hogy a kiváló sorozatuk most szakadna meg.
A legfrissebb hírek szerint a Göcsej nem utazik el a mérkőzésre!

 

 

 

Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rubeola-Kinizsi Gólösszefoglaló
MVFC Berettyóújfalu - Japán 4-3
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA