MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Női NB II - Tovább tart a versenyfutás
Női NB II - Tovább tart a versenyfutás

A Női NB II Felsőház-rájátszásának második fordulójában ismét a Keleti csoport csapatai győztek, kivétel nélkül. Az élen álló Skorpiók és Amazonok egyaránt nyertek, mindketten nagyarányú győzelmet aratva.

A jó formában lévő Gyulai Amazonok ezúttal a Kalafa SE otthonában vendégeskedett Száron, az NBII-es bajnokság felsőházi rájátszásában. Az 1-8. helyért zajló bajnoki mérkőzést a vendégek kezdték jobban, hiszen már az 5. percben a gyulai együttes válogatottja, Pilán Tímea volt eredményes. A gól után a hazai csapat vérszemet kapott, Csontos Zsanett sokszor volt jó helyen, vagy Botos Regináék voltak pontatlanok. A vendéglátók szétszórtságát Molnárné Irénke lányai könyörtelenül kihasználták, Perjési Rita góljára még Szabó Katalin válaszolt, ám a félidő vége előtt Kurai Nikolett és Fülöp Diána egymásnak gólpasszt kiosztva már 3 góllal vezettek a vendégek. A második játékrészben beindult a fürdővárosi gólgyártás, Bálint Rebeka dupláját követően a lelkes és gólerős Kurai Nikolett újból betalált, mely eldöntötte a 3 pont sorsát. A technikailag és fizikailag is felkészültebb Amazonokon nem találtak fogást Szabó László lányai, azonban Szabó Katalin szépíteni tudott a mérkőzés vége előtt 3 perccel. Sokáig nem vártak a válaszra Fülöp Diánáék, a gyulaiak 9-ese, Bálint Rebeka újból betalált, majd a 16 éves Balogh Noémi állította be a 2-9-es végeredményt.

Kalafa Futsal-Gyulai Amazonok 2-9 (1-4)
Szár, 50 néző. Vezette: Nagy II. László, Nagy Károly, Kovács Márk

Gyulai Amazonok: Csontos Zsanett, Fülöp Diána, Pilán Tímea, Perjési Rita, Papp Laura
Cserék: Erdélyi Angéla, Kurai Nikolett, Balogh Noémi, Bálint Rebeka,

Kalafa Futsal SE: Boros Andrea, Szabó Zita, Ugrits Adrienn, Botos Regina, Szabó Katalin
Cserék: Szabó Klára, Kovács Nikolett, Szántháné Szamos Éva
Gólszerzők: Szabó Katalin (2) illetve Bálint Rebeka (3) , Kurai Nikolett (2), Fülöp Diána, Perjési Rita, Pilán Tímea, Balogh Noémi

Molnár Zoltánné vezetőedző: Elégedett vagyok a lányokkal, hiszen nagyon sok dolgot megvalósítottak a tanultakból. Sokan nyújtottak jó egyéni teljesítményt, emellett csapatban is remekül együtt tudtunk működni. Kezdünk bele lendülni a rájátszás ritmusába, a bajnoki szünetet követően ott szeretnénk folytatni, ahol most abba hagytuk. Gratulálok csapatomnak!

További eredmények:

xc
vv

 

 

Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA