MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Ismét győzött az Árkád ETO
Ismét győzött az Árkád ETO

A női futsal NB I alsóházi rájátszásban Győrben vendégeskedtek az egerszegi lányok. A hazaiak háromgólos előnyét még ledolgozták, de a fordításra már nem maradt ereje a lányoknak és a hazaiak az utolsó percben megszerezték a győztes találatot. 

Árkád ETO- Göcsej SK 4-3 (2-0)
Győr, Magvassy Sportcsarnok,
Jv: Vadász Csaba (Strobl P, Gőgös B.)

Árkád ETO: Joó - Tillinger, Dikanová, Szűcs, Zemlényi,
Csere: Pintér, Szabó, Kardos A., Hetrovicz, Kardos E.,
Edző: Molnár Attila

Göcsej SK: Kiss - Nagy, Orbán, Horváth, Marsai,
Csere: Németh, Reider,
Edző: Major Gábor

Gólszerzők: Dikanová (2), Kardos E.(2), illetve Marsai (2), Horváth

Foghíjas csapattal lépett pályára Göcsej SK az Árkád ETO vendégeként. Az első tíz perc nem hozott túl sok izgalmat, mindkét csapat a biztonságra törekedett és a helyzetek befejezésénél kevésbé koncentráltak. A 13. percben egy távoli lövéssel szerzett előnyt a hazai csapat, majd a félidő végén megduplázták előnyüket.
A második játékrész elején próbáltak ritmust váltani Marsai Anikóék, de továbbra sem tudtak gólt szerezni, ellentétben a győriekkel, akik a 28. percben háromgólosra növelték előnyüket. A zalaegerszegi lányok összekapták magukat, fogcsikorgatva küzdöttek és négy perc alatt Marsai kettő és Horváth góljaival kiegyenlítettek. Az utolsó percekre kiélezetté vált a találkozó. A vendégek támadtak, de nem tudták bevenni a hazai kaput, míg Molnár Attila lányai 54 másodperccel a lefújás előtt egy szerencsésnek mondható góllal megszerezték a győzelmet. 

molnar-attila_2016-04-15Molnár Attila: - Ott folytattuk, ahol a múlt héten abbahagytuk. Tartottam a mérkőzéstől, mert úgy alakultak az eredmények, hogy szinte semmi nem maradt az egész évben megszerzett pontjainkból. Nekünk nyernünk kellett, hogy életben tartsuk a bennmaradási reményeinket. Jól indult számunkra a mérkőzés, tudtuk a saját játékunkat játszani, és a Göcsej nem volt agresszív, sokat tudtuk birtokolni a labdát. Két gól előnnyel fordultunk, és a harmadik gólt is megszereztük. De ekkor, bár nem értem miért, elkezdtünk kapkodni, amit rutinos ellenfelünk kihasznált, és pár perc alatt kiegyenlített. Volt bennünk tartás, és sikerült a rengeteg helyzetből egyet értékesíteni, így ha nehezen is, de begyűjtöttük a nagyon fontos három pontot. Jó kapusteljesítmény mellett az első sorom kimagasló munkát végzett, és Kardos Emese gólerős játéka segített a győzelemben. Még nem nyugodhatunk meg, de ha ezen az úton maradunk, meglehet a bennmaradás.

Major-GaborMajor Gábor: - Az első félidőben nem találtuk a játék ritmusát és tetemes előnyt adtunk a hazaiaknak. A második félidőfelétől 10 percen keresztül azt játszották a lányok, amit igazán tudnak. Sajnos ez csak a felzárkózáshoz volt elég, a győzelemhez nem. Szűkös kerettel is becsülettel küzdöttek a lányok, de sajnos a győzelem ezúttal is elmaradt. 
Csapatunk a harmadik fordulóban március 25-én 17 órától az Airnergy FC fogadja a Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnokban. A hátralévő négy fordulóba a maximumot kell a lányoknak teljesíteni és legalább három győzelem kell a biztos bennmaradáshoz.  

fff

 

 

 

Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA