MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Nem bírt az Újpesttel a Kecskemét otthon
Nem bírt az Újpesttel a Kecskemét otthon

A kecskeméti futsalosok partiban voltak a fővárosiakkal, ám a lila­fehérek sokkal jobban sáfárkodtak lehetőségeikkel. Óvatosan kezdtek a csapatok, hiszen ez már a harmadik összecsapásuk volt idén, jól tudták, hogy melyek az erősségi és gyengéi egymásnak. A 9. percben aztán megtört a gólcsend, Tóth Krisztián egy formás támadás után szerzett vezetést a vendégeknek. A hazai publikum legnagyobb döbbenetére megint rezzent Peltzer hálója, Szabó Zsoltot hozták könnyű helyzetbe, aki nem is hibázott. A két bekapott gól felpörgette a kecskemétieket, kapujukhoz szegezték a kontrákra berendezkedő Újpestet. A reteszt aztán Marozsi törte fel a 16. percben, ezzel kialakítva a félidei eredményt, 1­-2.

Az ellentámadásokból pedig jött a fekete leves, Tóth távolról lőtte ki a bal alsót. Szegény embert az ág is húzza, Peltzert a 26. percben kiállították, miután kézzel mentett a büntetőterületen kívül. A kétperces emberelőnybe kerülő budapestiek ellen jól állta a sarat a hazai védelem, ám amint kiegészültek, újabb távoli bombával növelte előnyét a budapesti alakulat. Becsületére váljék a Scoregoalnak, nem estek össze, küzdöttek-­hajtottak, de az az érzése volt az embernek, ha itt reggelig játszanak, akkor sem lőnek gólt. A végére még egy gyors gólváltás maradt, előbb Czerman vágta be a tízméterest, majd Ferenczi közelről pöckölt be egy lecsorgó lasztit, 2­-5.

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Újpest FC­220Volt 2-­5 (1-­2)
férfi futsal NB II. közép­keleti csoport felsőházi rájátszás, 2. forduló
Góllövők: Marozsi, Ferenczi, illetve Tóth Kr. 2, Szabó Zs. 2, Czerman.


A forduló többi eredménye:

RFC Csömör - UFC Gyömrő 8 - 1
Dunakeszi Kinizsi - Vác Futsal 9 - 7

 - kesport.hu - 

fff

 

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4