Hibáznak-e az esélyesek?
2021.12.05 | 22:00
Hibáznak-e az esélyesek?

Pénteken egy meccset rendeztek, míg hétfőn hárommal folytatódik a bajnokság, ahol a felsőházba vágyó csapatok fogadják az alsóházhoz tartozó ellenfelüket. Aki hibázik, az könnyen elbúcsúzhat a legjobb öttől.

 

DEAC – KISTARCSA FUTSAL
18:30 Debrecen, Egyetemi Sportaréna

A Debrecen egy rosszabb szériát zárt le két győzelemmel, de legutóbb kikapott, igaz a Hali otthonában ez erősen benne van a pakliban. Az egyetemisták jó meccset játszottak Szombathelyen, de érvényesült a nagyobb tudás. Jelenleg ötödikek, de két riválisuk eggyel több meccset játszott előttük a tabellán, akiket győzelem esetén visszaelőznek. Ez a győzelem ráadásul kötelezőnek tűnik, hiszen a sereghajtó érkezik. A Kistarcsa az előző játéknapon megtörte a jeget. Egyrészt közel három meccses gólcsendet szakított meg, illetve megszerezték első pontjukat, ami akár három is lehetett volna. Öt góllal is vezettek az Aramis ellen, de végül döntetlen lett a vége. Bitáéknak idegenben különösen nem szokott menni, ott eddig még a pontszerzés közelében sem nagyon voltak, és meglepő lenne, ha esélyük lenne borsot törni Elek Gergő fiai orra alá.

 

SG KECSKEMÉT FUTSAL – NYÍRGYULAJ FUTSAL
19:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Hiába az edzőváltás a Nyírgyulajnál, nem változtak az eredmények, továbbra is csak vereség szerepel az együttes mellett az elmúlt fordulókban. Hiába álltak közel többször is a pontszerzéshez, mint legutóbb az Újpest ellen, egyelőre az eredményesség várat magára. Most ráadásul idegenben kellene bravúrt bemutatni, ami nem ígérkezik könnyűnek, bár tény, hogy számukra mondhatni tét nélküli a mérkőzés, ami felszabadult játékkal is párosulhat. A Kecskemét jelenleg a harmadik, így kedvező pozícióból várhatja az alapszakasz hajráját, de hátra még nem dőlhet, így az ilyen kötelezőnek tűnő meccseket hoznia kell, főleg hazai pályán. Az elmúlt két összecsapáson döntetlenre végeztek, legutóbb Veszprémben gyűjtöttek értékes pontot. Ezúttal csak a győzelem az elfogadható számukra, amivel szinte be is biztosíthatják a felsőházi tagságukat. Ami hátrány lehet a vendéglátóknak, hogy Rigó kapus összeszedte ötödik sárgáját legutóbb, így ő nem állhat Koós mester rendelkezésére. Meglepetés lenne, ha elmaradna a hazai győzelem, de nem fogják könnyen adni a három pontot.

 

TFSE-BESTRONG – VESZPRÉM FUTSAL
20:30 Budapest, Vasas sportcsarnok

A felsőházra pályázó csapatok közül a Veszprém áll a legrosszabbul jelenleg, így nem is kérdés, hogy kötelező a győzelem, ha versenyben akarnak maradni. Három pont a hátrányuk a negyedik helyen álló Mezeivel és az ötödik helyen álló Debrecennel szemben, de előbbi eggyel több meccset játszott, így legalább egy csapatot beérnek, ha nyernek, míg az előttük álló Újpestet biztosan megelőznék, hiszen ők később játszák a Hali elleni meccsüket. Persze biztosra nem mehetnek, mert az egyetemisták megtréfáltak már erősebb csapatokat is, de amennyiben Tataiék hozzák magukat, nem lehet gond a három pont begyűjtése. A fővárosi együttes legutóbb a Berettyóújfalu vendége volt, ahol sima vereséget szenvedtek rúgott gól nélkül. Igaz a TF inkább hazai pályán erős, ahol négy győzelméből hármat szerzett. A papírforma a Veszprém mellett szól, és nehéz elképzelni, hogy a Fehér-legénység ne nyerjen.

 

Később játszák:

ÚJPEST FC-220 VOLT – HALADÁS VSE

A Haladás bajnokok ligája szerepelése miatt ezt a mérkőzést január közepére halasztották, így a lila-fehérek a hétfői játéknapon nem lépnek pályára.

Címkék

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink