Véget ér az első NB II-es kör – csak négy csapat elmaradt meccs nélkül!
2020.11.29 | 22:05
Véget ér az első NB II-es kör – csak négy csapat elmaradt meccs nélkül!

Az NB II-es bajnoki szezon alapszakaszában az első kör végére érünk hétfőn. Sajnos a koronavírus-járvány erre az idényre is rányomja a bélyegét, csupán négy csapat produkál teljes kört, az összes többinek legalább egyszer halasztania kellett. Ha nem is zökkenőmentesen, és sajnos nézők nélkül, de zajlanak még a pontvadászatok, lássuk, mi vár ránk hétfőn, a 11. fordulóban nyugaton és keleten.

NYUGATI CSOPORT

ELTE-BEAC – PEAC
20:00
BEAC Sporttelep

Mindkét csapat két-két elmaradt meccset követően lép újra pályára. Mielőtt leálltak volna, az ELTE kijavította két vesztes találkozóját, kiütötte a Tihanyt. A PEAC miután váratlan vereséget szenvedett az Érdtől, legyőzte a tartalékos REAC-ot. Mindkét fél 7 meccsel és 12 ponttal áll, így mindenképpen kiélezett találkozó várható, de a hazai pálya sokat segíthet az ELTE-nek.

TIHANY – HALADÁS II
20:00
Tihanyi Sportcsarnok

Két mérkőzést hagyott ki a Tihany, miután nagy zakót kapott az ELTE-től. Amúgy sincs jó formában a Balaton-parti együttes, legutóbb több mint egy hónapja nyert, és már a kiesőzónában van. A Haladás II is csalódott lehet legutóbbi eredménye miatt, a REAC ellen elvesztette százszázalékos mérlegét, aztán pedig pont a TF elleni rangadója maradt el. Így most vesztett pontok tekintetében már csak egy egység az előnye, de egyébként hét pontra elhúzhat, mert a TF meccse most is elmarad. Meglepődnénk, ha nem így lenne.

REAC-SISE – BAK
20:30
Csömöri Sportcsarnok

Elképesztően rapszodikus a REAC szezonja, váratlan vereségek mellett bravúros győzelmek is kísérik útját, így azon sem lepődtünk meg, hogy pont Kollár Zsolték vettek el először pontot a listavezetőtől, ráadásul hármat is! A REAC az egyetlen nyugati csapat, amely az első kör végére mindenki ellen pályára lépett, igaz, ellenfelük, a BAK sem áll rosszul ebben a tekintetben, csak egy találkozót kell majd pótolnia. Az újonc egész jó formában van, három meccse veretlen, még ha összességében többre is számított. A kék-feketék legutóbb Érdről tudták elhozni a három pontot, most sem esélytelenek, de a papírforma hazai sikert ígér.

SZIGETSZENTMIKLÓS – UTE
20:30
ÁJTI Sport- és Rendezvénycsarnok

Ezen a találkozón is két olyan csapat lép pályára, amely két hét pihenőn van túl. A Szigetszentmiklós a BAK otthonában hagyott két pontot két szép győzelem után a Tihany és a Nagykanizsa ellen. Az UTE parádés formában volt, mielőtt pihenőre ment, a szezon eleji vereségsorozat után legyőzte a Hidegkútat és a REAC-ot, majd a TF ellen is döntetlent játszott! Így most csupán három pont választja el a feleket egymástól, ezért abszolút háromesélyes a mérkőzés.

Az Érd – Hidegkút és a TF – Nagykanizsa mérkőzést elhalasztották.

KELETI CSOPORT

NYÍRBÁTOR – MAGLÓD
18:30
Nyírbátori Városi Sportcsarnok

Nagyon mély gödörben van a Nyírbátor, hatalmas pofonba szaladt bele a legutóbb a Kincsem ellen, 17 gólt kapott. A mezőny viszont nagyon sűrű, még bőven van lehetőség javítani, viszont most is nehéz feladat jön. A Maglód egy rosszabb időszak után két győzelemmel javított, igaz, a két leszakadó csapat ellen (bővebben lejjebb). A vendégek három ponttal a hazaiak előtt vannak, de két meccsel többet játszva, így ha a Nyírbátor fel tud állni a padlóról, izgalmas találkozóra lehet számítani.

MEAFC-MISKOLC – USE NYÍRSÉG
20:30
Miskolci Egyetemi Körcsarnok

Keleten a kilencediket csupán öt pont választja el a másodiktól, hihetetlenül sűrű a mezőny. Ám van két csapat, amelyik leszakadt a többiektől (és a Maglód mellett elhalasztott meccs nélkül zárja az első kört): a Miskolc és a Nyírség. A hazaiak eddig csupán egy pontot szereztek, igaz, az egy bravúros iksz volt a tavalyi első Kartal ellen. A vendégek szintén egy meglepetés-eredményt értek el, a Berettyóújfalu II-t győzték le, de mindkét csapat elvesztette az összes többi találkozóját. Kiesési rangadó jön, ha valamelyik együttes nyerni tud, még megmarad a sansza a felzárkózásra, ám amelyik nem tud, az még jobban leszakad a mezőnytől.

Az Gyöngyös – Kartal, a Kistarcsa - Csenger és a Mád – Kincsem mérkőzést elhalasztották.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Új játékosok a válogatottban
2024.03.27 | 20:40
Aramis SE - MAG-LOG Maglódi TC (2024.03.22, stream)
2024.03.22 | 11:00

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
2024.03.16 | 08:15
2024.03.15 | 07:45
2024.03.10 | 09:30
2024.03.07 | 12:15
Támogatóink

Partnereink