Tud-e javítani az Aramis?
2021.04.23 | 12:44
Tud-e javítani az Aramis?

Alsóház

FTC-FISHER KLÍMA – NYÍRGYULAJ KSE
20:00 Népliget, Elek Gyula Aréna

Két olyan csapat találkozik a Népligetben, akik jól állnak a rájátszásban. A zöld-fehérek leginkább a hozott pontjainak és a kötelező győzeleminek köszönheti, míg a vendégek a hibátlan szereplésüknek. A Nyírgyulaj az első körben mind a négy bajnokiját sikeresen abszolválta és egy újabb győzelemmel be is biztosíthatja a jövő évi első osztályú tagságát. Ez persze nem ígérkezik könnyűnek, hiszen papíron a legnehezebb meccse következik. A Fradihoz látogatnak, akik szintén jó formában vannak, amiről az Aramis győződhetett meg hétfőn este. A budaörsieket könnyedén győzték le nagy különbséggel, kapott gól nélkül. Amennyiben ezt a formát sikerül átmenteni, megszakíthatják ellenfelük remek sorozatát. A Nyírgyulaj volt egyébként az a csapat, amelyik az alapszakasz végén megszakította a fővárosiak hét meccs óta tartó veretlenségét, és a jó formájuk azóta is tart. Az előző játéknapon az Újpestet fektették két vállra idegenben. Most ismét a fővárosba látogatnak, ahol egy igen jó meccsre van kilátás. Az első fordulóban rendezett találkozó is parázs fordulatos mérkőzést hozott és most is valami hasonló várható.  Érdemes lesz streamünkön követni az eseményeket.

 
DUNAFERR DUE DUTRADE FC – ARAMIS SE
19:00 Dunaújváros, Városi Sportcsarnok

Menekülés a győzelembe, ez lehet a mottója a vendégeknek a rájátszás második körére, hiszen a népligeti vereséggel eléggé hátrányba vannak a riválisokkal szemben, így már nem nagyon hibázhatnak. Ez hatványozottan igaz a mai összecsapásra is, hiszen a riválisok mind legyőzték eddig az Újvárost. Amennyiben a budaörsiek komolyan gondolják a bennmaradást, nem lehet kérdés, hogy kötelező a három pont begyűjtése. Papíron ez nem is tűnik nehéz feladatnak, de azért óvatosnak kell lenniük, mert a fiatal hazaiak az alapszakasz végén meglepték őket. A vendéglátók számára már nem kérdés, hogy elveszítik NBI-es tagságukat, de ettől függetlenük szeretnének a hátralévő meccseken meglepetést okozni, vagy legalább megnehezíteni ellenfeleik dolgát. Ez a legutóbbi három bajnokin nem sikerült, de önbizalmat adhat, hogy mostani ellenfelüket legyőzték nem rég, és hátha ismét összejöhet egy jó eredmény. A papírforma vendéggyőzelmet ígér, kérdés ezt az Aramis a pályán is tudja-e érvényesíteni.

 

Felsőház

DEAC – BALATON BÚTOR VESZPRÉM FC
18:30 Debrecen, Egyetemi Sportcsarnok

A felsőházban egy újabb olyan összecsapás következik, ahol a bronzéremért harcban lévő csapatok találkoznak. Vélhetően ez a két alakulat fog küzdeni érte a helyosztón, főleg amelyik fél begyűjti a három pontot ezen az estén. A Debrecen lehet a frissebb, hiszen egyrészt hazai pályán játszanak, így nem kellett utazniuk, másrészt szabadnaposak voltak, így volt idejük felkészülni. Ami a Veszprémet illeti, hétfőn hatpontos meccset játszottak Kecskeméten, ahol nem indult jól az este, hamar három gólos hátrányba kerültek, de Fehér mester rendet tett a fejekben már a kispadon, így fordítottak Komáromiék. A két fél jól ismeri egymást, hiszen már négyszer találkoztak az idei szezonban. Három veszprémi siker mellett egy döntetlen a mérleg, igaz a pontszerzés a DEAC-nak legutóbb a rájátszásban jött össze, ami igen értékesnek mondható. Aki nyer, az szinte biztosan résztvevője lesz a bronzmeccsnek. Feszült, izgalmas meccsre számíthatunk.

Hírdetés

Kapcsolódó mérkőzések

Videók

Aramis SE - Magyar Futsal Akadémia (2024.04.22, stream)
2024.04.22 | 14:47
Magyarország - Ukrajna (2024.04.21, stream)
2024.04.21 | 09:07

Tabellák

HASONLÓ HÍREK

2024.04.16 | 20:00
2024.04.15 | 07:15
Férfi válogatott
2024.04.13 | 20:15
2024.04.10 | 09:45
2024.03.18 | 22:30
2024.03.17 | 10:00
Támogatóink

Partnereink