MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Rúgott gól nélkül még a Fradi se tud győzni
Rúgott gól nélkül még a Fradi se tud győzni

A férfi futsal NB I rájátszásának 4. fordulójában kétgólos vereséget szenvedett a Fradi hazai pályán a Nyírgyulajtól.

FÉRFI FUTSAL NB I, RÁJÁTSZÁS, 4. FORDULÓ

FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA–NYÍRGYULAJ KSE 0–2 (0–0)
Elek Gyula Aréna
Vezette: Kovács G., Wittner, Ibriksz

FTC: Vámosi – Safar, Komáromi, Andorka, Horváth B.
Csere: Tóth Gy. (k), Szabó Zs., Juhász, Jenei, Dénes, Keresztury, Bencze.
Játékos-edző: Safar Tony

NYÍRGYULAJ: Pallai – Angyalos, Sánta, Nagy I., Siska
Csere: Opre (k), Szlivcsenko, Klusin, Tóth B., Gömze, Szkorov, Nagy B., Vass O., Faragó. Vezetőedző: Lovas Norbert

Góllövő: Faragó (26.), Siska (36.)

30729454_2060627717284642_1330562842323058688_n

Fontos mérkőzés várt mindkét csapatra, hiszen a rájátszás eleje nem úgy alakult, ahogy eltervezték. Az egymás elleni mérkőzése nagyon fontosak, hiszen mindkét csapat szeretné elkerülni az utolsó helyet.
Már az első percben védenie kellett a vendégek kapusának. Andorka Kristóf lövése után, majd Safar Tony szép indítása után Komáromi Péter emelte át Pallai Gábort, de a kaput is. Andorka a tizedik percben már közelebb járt a gólhoz, szépen fordult le a védőjéről, majd kapufát lőtt. A szünet előtt Vámosi Marcell még bemutatott egy nagy védést, egyébként kevés esemény volt az első játékrészben.
c7344c2e-eb98-41b9-89f2-11e330e6a7d3A másodikban már több. Rögtön az elején jó helyről jutottak szabadrúgáshoz a hazaiak, és már közel jártak a gólhoz, a következő támadásban azonban még közelebb, de Keresztury Márton közelről hibázott.
Egy perc múlva javíthatott volna, de távoli okos kísérlete nem talált kaput. Safar Tony bombája már igen, de azt védte Pallai. Egy perccel később kontrázott a Nyírgyulaj, a labda kis szerencsével Faragó Lajos elé került, szép megoldással emelt a kapunkba (0–1).
Növelte a nyomást a Fradi, Horváth Benedek és Szabó Zsolt kísérlete is ígéretes volt, de mind a két lövést védte a vendégkapus. A 36. percben eldőlt a találkozó, egy felívelést követően a labda Siska Gergő elé pattant, aki hét méterről a bal felsőbe bombázott (0–2).

A végén próbálkoztak Komáromiék az öt a négyes játékkal, ami nem hozott sikert, ráadásul a Nyírgyulaj hatodik faultja után a kisbüntetőt is hibáztak. Négy forduló után a Fradi nehéz helyzetben van, míg a Nyírgyulaj egy kicsit fellélegezhet.

20068419_1546605832070830_1250372080_nLovas Norbert: - Elég nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Nagyon fontos és értékes 3 pontot szereztünk, amiért úgy érzem megdolgoztunk, illetve jobban használtuk ki a helyzeteinket. Gratulálok a fiuknak. Van még 5 mérkőzés hátra szeretnénk minél több pontot szerezni. Sok sikert a Ferencvárosnak.

FH Sáfár vezetőedzőSáfár Tony: - A helyzetkihasználásunk katasztrofális volt ezen az estén is, ami a rúgott góljaink számából látszik. Így nehéz jó eredményt elérni. Ellenfelünk helyzet nélkül, két kapura lövéssel szerzett két gólt. Nehéz helyzetben vagyunk, de tavaly is hasonlóból sikerült felállnunk.


Az A csoport másik mérkőzésén: DEAC - Dunaferr 2-4 (0-2)

A Berettyóújfalu szabadnapos volt ebben a fordulóban.

 

Kapcsolódó mérkőzések
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA