MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi válogatott > Felőrölte a portugál válogatott a mieinket
Felőrölte a portugál válogatott a mieinket

Gőzerővel, és sok-sok mérkőzéssel készül az utánpótlás keret a 2018 őszén kezdődő első futsal U19-es Európa-bajnokság selejtezősorozatra. Addig is a korosztályos csapatunkra több összetartás és nemzetközi mérkőzés is vár. Legutóbb az orosz csapat ellen játszottunk két hazai mérkőzést, melynek mérlege egy döntetlen és egy vereség volt.
Most ismét páros mérkőzésen csiszolhatja a szakvezetés a csapatunk játékát. Ezúttal is futsal nagyágyút látunk vendégül, mégpedig Portugáliát. Nem kell mondanunk, hogy szervezettségben és eredményben is jelenleg Spanyolország mellett a portugálok a vezető nagyhatalom az európai futsalban.
A Szövetség ismét Csömörre vitte a két találkozót, hiszen a helyiek bizonyítottak már az oroszok elleni páros mérkőzésen is. A buzdítással ezúttal sem volt hiba, de most nehéz diónak bizonyult a portugál csapat.

Olyan egyéni hibákat vétettünk amiket már gyengébb csapatok is megbüntetnek nemhogy a Portugál válogatott, ráadásul a végére teljesen elfáradtunk így sajnos csúnya vége lett - nyilatkozta a Hungarynak Frank Tamás, az utánpótlás szövetségi edzője.

Elkeseredésre semmi ok, ma délután lehet javítani a játékon és az eredményen is, hiszen 17:30-or ismét Magyarország - Portugália U18-as válogatott mérkőzés a Csömöri Sportcsarnokban.

Magyarország - Portugália U18 2-8 (1-3)
Csömöri Sportcsarnok
Vezette: Tamási Péter, Juhász Dávid, Leél-Őssy Ádám, Imrő János

Magyarország: Dohány Dominik - Szabó Tibor, Fekete Márk, Daróczi Dávid, Tóth Máté
Csere: Győrfi Bálint, Fekete Olivér, Rónaszéki Botond, Végh Alex, Németh Milán, Milavecz Kevin, Sipos Robin, Szűcs Ádám, Szabó Ádám
Edző: Frank Tamás

Portugália: Bernardo Paçó, Daniel Costa, Gustavo Rodrigues, Sévio Marcelo, Tomás Paçó
Csere:Martim Figueira, Rui Moreira, Izaquel Te, Célio Coque, Tomás Reis, Ricardo Pinto, Telmo Sousa, Vasco, Milton Dias.
Edző: José Luís Mendes

Góllövők: Rónaszéki Botond (9'), Szabó Tibor (31') illetve Célio Coque (8'), Tomás Paçó (14' és 32'), Tomás Reis (19'), Telmo Sousa (27'), Milton Dias (37' és 38') e Izaquel Té (39')

Magyarország - Portugália 04.11 szerda 17:30 Csömöri Sportcsarnok

 

 

 

Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA