MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Argentin szélsővel erősített az ETO
Argentin szélsővel erősített az ETO
Változás a Rába ETO keretében! Argentin játékossal erősített az ETO, Nicolás ROLÓN a River Plate szélsője, a Delphi Dragon futsalosa a győriek spanyol vezetőedzője, Javi Rodriguez ajánlására került Győrbe. 

Argentin szélsővel erősített az ETO!
Javier Rodriguez érkezése előtti cikkünkben írtuk, hogy a Javi a Delphi Dragon edzőjeként az Indiai bajnokságban vett részt. Mély benyomást tett rá a második helyet szerzett csapatában az argentin szélső, így nem volt nehéz megtalálni a számára megfelelő játékost, aki komoly erősítésként érkezik az ETO-hoz.

Nicolás ROLÓN

Klubjai: River Plate, Delhi Dragon, River Plate

Címei: Kétszeres Argentin Kupa Győztes 2017, 2018

Kora: 22 éves

A játékos rendkívül ambiciózus a győri klubbal kapcsolatban, elmondta, Javi kérésére fogadta el a győri klub ajánlatát, akit kiváló edzőnek ismert meg Indiában.

Az egynapos utazástól kissé bágyadtan Győrben rendkívül nagy örömmel fogadta Javi Rodriguez és Gerard Martinez üdvözletét a szálláshelyen. Az új légiós elmondta, hatévesen kezdett futsalozni a River Plate-ben, azóta élete a futsal. A pálya szélén érzi legjobban magát, az egy-egy szituációk és a játék szervezése az erőssége.

Nagy reményekkel érkezik az ETO-hoz, rendkívül motiválja, hogy Európában játszhat és nagy örömmel áll készen az UEFA Futsal Cup Final mérkőzéseire. Ezen kívül elmondta, hogy a győri klub végső céljai is fontosak a számára, minden erejével a bajnoki címvédés eléréséért fog küzdeni.

eto.hu

 

Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA