MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Szekszárdon nyert az Astra
Szekszárdon nyert az Astra
Fontos mérkőzés várt az alapszakasz hajrájában az Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bullsra, amely a női futsal NB I. 19. fordulójában a második helyen álló Szekszárd FC-vel mérkőzött meg Tolnán március 11-én. Az Astra egy esetleges győzelemmel közel kerülhetett harmadik pozíciója bebiztosításához a felsőházi rájátszás előtt. A rangadón az Astra talált be először, de a szekszárdiak fordítottak, ezt követően azonban újfent az Astra percei következtek, Krascsenics Petra és Nagy Anett vezérletével az első félidő végén 3-2-re ismét az Astra vezetett.

Az előnyt, mint később kiderült, már nem adta ki kezéből az Astra. A mesterhármasig jutó Nagy Anett mellett a 19 éves Gelb Mónika is betalált, eldöntve ezzel a három pont sorsát. 6-2-őt követően a szekszárdiak az utolsó percben ugyan még szépítettek, de az Astra magabiztosan nyert és két fordulóval az alapszakasz vége előtt 4 ponttal meglépett a negyedik helyezett Tolnától.

Női Futsal NB I. 19. ford. 03. 11. (Helyszín: Tolna)Agenta Girls Szekszárd FC – Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls 3-6 (2-3)
Tolna, Városi Sportcsarnok

Gólszerzők: Ganczer Hajnalka 9. p., Buchmüller Petra 15. p., 40. p., ill. Krascsenics Petra 5. p., 18. p., Nagy Anett 19. p., 21. p., 29. p., Gelb Mónika 27. p.

Első félidő

Második félidő

Kapcsolódó mérkőzések
Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Tolna Mözs - Gyulai Amazonok Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA