MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság
Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság

A 2017/2018-as tanévben már ötödik alkalommal került megrendezésre a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság, az MLSZ Budapesti Igazgatósága és a MEFS közös rendezésében.

Idén két csoportban csaptak össze a csapatok a legjobb négy közé jutásért. Az A csoportban a BME címvédőként, veretlenül jutott be a Final Fourba. A piros – feketék mellett a második helyet, az évek óta a legjobb négy közé vágyó Pázmány Futsal csípte meg, a Semmelweis Egyetem Futsal csapata és az ELTE-BEAC ÁJK és BTK előtt.

final 2

A B jelű hatos nagyobb küzdelmet hozott, hiszen a tavalyi 10. hely után, az újjászervezett Corvinus Futsal az első fordulóban két nagyvadat ejtett a TF SE és az ELTE-PPK személyében, és ahogy várni lehetett Pulen Tamásék a második fordulóban be is biztosították első helyüket a csoportban. A második továbbjutó helyre végül az idén 120 éves jubileumát ünneplő ELTE-BEAC csapata ért oda, a TF SE-t az ELTE-BEAC Lágymányost és az NKE SE-t megelőzve.

A Final Four érdekesnek ígérkezik, hiszen az egyik ágon a BME-ELTE egyetemi ’El Classicot’ rendeznek a másik ágon pedig a legjobb négybe három év után visszatérő Corvinus Futsal a döntőben újoncként pályára lépő Pázmány csapatát fogadja.

BME

Bízunk benne, hogy megtelik idén is a Budafoki MTE, Promontor utca 89. alatt található csarnoka, és ismét több száz ember előtt ünnepelhetnek a dobogósok az egyetemi futsal egyik legnagyobb eseményén, ahol a szervezők minden egyetemista szurkolót ingyen sörrel várnak!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/887646418075342/

Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság Facebook oldala: https://www.facebook.com/BudapestiEgyetemiFutsalBajnoksag/

BEFB_donto3

 

Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Tolna Mözs - Gyulai Amazonok Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA