MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Visszavágna a Mezei az őszi vereségért a Fradinak!
Visszavágna a Mezei az őszi vereségért a Fradinak!

MEZEI-VILL BERETTYÓÚJFALU – FTC FUTSAL FISHER KLÍMA

18:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

A Magyar Kupa Final Four után folytatódik a bajnokság, ahol az NBI-ben egy mérkőzést rendeznek péntek este. A Berettyóújfalu fogadja a Ferencvárost. Tétje leginkább a hazaiak számára van, akik szeretnék megőrizni első helyüket, hogy az alapszakaszt az élen tudják zárni. Ezek mellett Trencsényiéket hajthatja a visszavágási vágy, hiszen az ősszel a Népligetben veszítették el veretlenségüket. A fővárosban meglepetésre kikaptak a Fraditól 3-2-re. Ami a zöld-fehéreket illeti, előrébb már nem nagyon végezhetnek, hacsak nem két bravúrt bemutatnak, ami nem ígérkezik könnyűnek, mert a zárókörben a bajnokot fogadják. Inkább maguk mögé kell tekinteni, mert az Aramis mindössze egy győzelemre van.

A Sáfár alakulat nem számíthat a csapat egyik legjobbjára, Karacs Dánielre, aki begyűjtötte legutóbb ötödik sárgáját. A Fradi az előző játéknapon a Veszprém ellen játszott döntetlent, míg a Mezei csúcsrangadón verte a Győrt. A hazaiak egyébként a szünetben sem pihentek, érintettek voltak a kupában, de ott minimális vereséget szenvedtek a későbbi győztes Hali ellen az elődöntőben.

Most itt a lehetőség a visszavágásra, és az alapszakasz győzelem bebiztosítására. A papírforma alapján a Mezei megőrzi hazai hibátlan mérlegét, de a fővárosiak okoztak már több meglepetést idén.

Kapcsolódó mérkőzések
Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Csenger Futsal - Dunakeszi Kinizsi GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Skorpiók - St.Mihály FOTÓALBUM
Tolna Mözs - Gyulai Amazonok Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA