MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Pontot szerzett Salgótarjánban a DEAC, nehezen nyert a Kalafa, otthon kapott ki az MVFC
Pontot szerzett Salgótarjánban a DEAC, nehezen nyert a Kalafa, otthon kapott ki az MVFC

Öt mérkőzést rendeztek a női NB II-ben a hétvégén – előrehozott illetve korábbról elhalasztott összecsapásokról van szó - ezek közül hármat sikerült is végig lejátszani..

A Rubeola FC Csömör rendkívül tartalékos összeállításban, több kulcsemberét nélkülözve értékes győzelmet aratott a Berettyóújfalu ellen. Mindkét találat Szennai Adrienn nevéhez fűződik, aki már 10 gólnál járt a mostani évadban. A csömöriek ezzel a sikerükkel megerősítették második helyüket a tabellán, s nagyon úgy tűnik ezzel sikerült végképp lerázniuk az MVFC-t.
Tóth László a győztes csapat szakvezetője a lefújás után rendkívül elégedetten nyilatkozott tanítványairól: „ A tabellán elfoglalt helyezések alapján focinyelvvel élve hatpontos meccsre utaztunk az MVFC-hez. Tudtuk, hogy a védekezését nagyon jól megszervező Berettyóújfalu ellen kell helytállnunk, így számítottunk arra, hogy nem lesz sok lehetőségünk. Ezért a szokottnál is nagyobb odafigyelést kértem a lányoktól, valamint azt, hogy mentsük át az elmúlt heti jó dolgokat a mai meccsre is. Csapatom játékosai ismét bebizonyították, hogy nem csak ügyesek, de egyúttal remek emberek is! Azt gondolom, hogy minden tekintetben felülmúltuk ellenfelünket a mai napon, nagyon örülünk a három pontnak. Annak tudatában még értékesebb a sikerünk, hogy az előző napon három meccset toltak le a lányok a Pest megyei Futsal7vége négyes döntőjében: nem mellékesen megnyerték azt a sorozatot! Ezúton gratulálok az egész hétvégi teljesítményhez mindenkinek, bízunk a jó folytatásban és sok sikert kívánunk a Mezei-Villnek!”

Hiába vezetett háromszor is két góllal a Skorpió a DEAC ellen, a hajdúságiakban volt tartás és 0-2-ről, 1-3-ről és 2-4-ről is felálltak a padlóról, visszajöttek a meccsbe és értékes ponttal távozhattak a listavezető otthonából. A találkozó legjobbja Koch Fruzsina volt aki mesterhármasig jutott, míg a másik oldalon Kósa Viktória emelhető ki, aki bravúrok sorozatát mutatta be. Darányi Antal a DEAC mestere a bravúros pontszerzés ellenére is, úgy nyilatkozott mintha minimum 14 góllal kapott volna ki csapata: „ Az első félidőben nem játszottunk jól. Nem volt folyamatos a passzjátékunk, hibák csúsztak bele az átadásokba gyakran. Hagytuk mögénk befutni az ellenfelet. A szünet előtt csak a kapussal, a fekvő kapussal szemben állt játékosunk és mellbe pöccintette, így kettővel mentek a hazaiak a félidőben.
Az öltözőben ismét elővettem a „nemszeretem” énemet, igaz már a meccs előtt is azt sulykoltam a lányokba, hogy ha nem is játszunk káprázatosan az elejéről fogva, de az a minimum, hogy rögtön az elején elkezdünk pörögni – na ez eleinte nem valósult meg).
Szerencsére a második félidőben már elkezdtünk tényleg játszani. Na, nem hiba nélkül, de sokkal jobban muzsikáltunk, mint addig. 3-2-re feljöttünk, ám ismét a hazaiak szereztek gólt, majd mi, de 4-3-nál kapufa, ziccerek kihagyása jellemzett minket. Végül egyenlítettünk, sőt a legvégén még volt helyzetünk a győzelemhez is, de kimaradt. Tehát a jó hír, hogy bár van még mindig van csiszolni való a játékunkon, de így is pontot raboltunk a listavezető otthonában. Ám játszhattunk volna még hatékonyabban. A döntetlen reális, mindkét csapat nyerhetett volna”.

27989806_10213605578951403_349230198_o

A Nyugati csoportban a Kalafa hatalmas csatában, a vártnál sokkal nehezebben fektette két vállra a PAFC-Mitrét. Rendkívül szervezetten és jól védekeztek a piliscsabaiak és kapusuk Kiss Réka ahogy mondani szokás 10-esre védett. Valósággal őrületbe kergette a száriakat, akik ahogy telt az idő egyre inkább görcsössé váltak és az ellenfelük pedig egyre inkább felbátorodott.
A gól nélküli – de cseppet sem eseménytelen első játékrészt követően- a Kempf Evelin találatával óriási meglepetésre a hazaiak szerezték meg a vezetést és egyáltalán nem lehetett észrevenni, hogy 22 pont és öt hely van a mérkőző felek között. Botos Regina egyenlítése után voltak lehetőségei mindkét gárdának, s a 34. percben ismét a csupaszív védő volt az, aki lehetőségét gólra váltotta, s így végül ha nem is könnyen, de sikerült Szabó László tanítványainak három ponttal távozni a Dorogi Sportcsarnokból, s feljöttek a második helyre a táblázaton.

28001277_1777952425560268_1040269556_n

A KRSE elleni bravúros siker feldobta az ELTE-BEAC futsalosait és súlyos csapást mértek az Univerzum Tolna-Mözs csapatára, akiknek minden igyekezetük ellenére a becsületgól sem jött össze. Az Egyetemisták igazi örömjátékot mutattak be és meg sem álltak 15 találatig. Nagy Noémi egymaga hatszor tudott eredményes lenni, s a múlt heti nyerő ember Helly Annamária pedg triplázott, de a vendégcsapat összes pályára lépő játékosa kivette részét a sikerből.

A TFSE-Szertarsport.hu – PTE-ÁOK Petőfi SE mérkőzés 4-0-s állásnál félbeszakadt, miután sorozatos sérülések miatt a vendégcsapat nem tudta folytatni a találkozót.

Női NB II, Keleti csoport, 7. fordulóból elhalasztott mérkőzés

MVFC Berettyóújfalu – Rubeola FC Csömör 0-2 (0-1)
Gólszerző: Szennai Adrienn (2)

PAFC-Mitre – Kalafa SE 1-2 (0-0)
Gólszerző: Kempf Evelin illetve Botos Regina (2)

 

Női NB II, Keleti csoport, 16. fordulóból előrehozott mérkőzés

ReklámPress Skorpió – DEAC 4-4 (3-1)
Gólszerző: Koch Fruzsina (3), Bede Annna illetve Fekete Gabriella, Böröczki Szilvia, Horváth Renáta, Dancs Rebeka

 

Női NB II, Nyugati csoport, 11. fordulóból elhalasztott mérkőzés

PAFC-Mitre – Kalafa SE 1-2 (0-0)
Gólszerző: Kempf Evelin illetve Botos Regina (2)

Univerzum Tolna-Mözs - ELTE-BEAC 0-15 (0-8)
Gólszerzők: Nagy Noémi (6), Helly Annamária (3), Tihanyi Tímea (2), Lovas Nikoletta (2), Baksai Éva, Horváth Eszter

 

A TFSE.Szertarsport.hu – PTE-ÁOK Petőfi SE mérkőzés  4-0-s állásnál félbeaszakadt, miután a vendégcsapat több játékosa sérültet jelentett, s így nem tudták folytatni a játékot.

 

 - Simonyi András -

 

 

Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA