MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Női NB II,12. forduló
Női NB II,12. forduló

Letaszítaná a dobogó második fokáról riválisát a Rubeola,
Hajdúsági derbi Berettyóújfalun

Már ma este megkezdődik és vasárnap estig tart a női NB II, 12. fordulója, amelynek megtippelésére ezúttal mi magunk vállalkoztunk.

Női NB II, 12. forduló, Keleti csoport

Rubeola FC Csömör – Szolnok Fanatic SE
Január 18, csütörtök, 19:30, Kistarcsai Városi Sportközpont
Hatalmas a tét, győzelme esetén ugyanis a Csömör megelőzné a Szolnokot és feljönne a második helyre a tabellán. Erre minden esélye meg is van Tóth László tanítványainak, a hosszabb kispad és a nagyobb rutin mellettük szól, ráadásul a Fanatikusok az idei két tétmérkőzésükön vereséget szenvedtek. Vágó Anikó kikapcsolása kulcskérdés lesz, amennyiben a szolnokiak gólzsákja elkapja a fonalat akkor képes lehet meglepetésre a vendégcsapat.
A futsal-hungary tippje: kétgólos Rubeola FC Csömör-siker.

ReklámPress Skorpió – Nyírség NSC
Január 20, szombat, 12:00, Salgótarjáni Városi Sportcsarnok
Az Ősz játéka voksoláson három Skorpió játékos is az első négy között végzett a szakemberek voksa alapján, s ez is azt mutatja, hogy a Keleti csoport listavezetője a mérkőzés egyértelmű esélyese. Nyíregyházán 8-2-re nyertek Bede Annáék, így hatalmas meglepetés lenne, ha borulna a papírforma. Mondjuk ezt annak ellenére, hogy a Nyírségben van képesség, sokat fejlődtek, csaknem éppen kiegyensúlyozottságukról híresek.
A futsal-hungary tippje: négygólos Skorpió-siker

DEAC – Szent Mihály
Január 20, szombat, 18:00, Debreceni Egyetemi Sportcsarnok
Honlapunk mindig is nagy elismeréssel beszélt a DEAC-nál folyó szakmai munkáról és a gyenge bajnoki kezdésük ellenére is hangsúlyoztuk, hogy hamarosan fel fognak zárkózni az élmezőnyhöz. Ez így is történt, s a szeszélyes Szent Mihály ellen is van sanszuk a sikerre a hajdúságiaknak. Azért írtuk azt Hódi Zsuzsanna csapatára azt, hogy szeszélyes mert képesek a legjobbakat is felülmúlni, ugyanakkor a sereghajtók ellen a botlás is bennük van. Éppen emiatt borzasztó nehéz feladat az ő bajnoki találkozóiknak a megtippelése.
A futsal-hungary tippje: kétgólos DEAC-siker

MVFC Berettyóújfalu – Hajdúböszörményi TE II
Január 21, vasárnap, 18:00 Pálfy István rendezvénycsarnok
A két gárda mindig nagy pressztizscsatát vív egymással. Hajdúböszörményben 2-0-ra nyert a Berettyóujfalu, a fiatal hajdúböszörményi csapat ugyanakkor folyamatosan fejlődik, s mindent el fognak követni annak érdekében, hogy visszavágjanak az októberi vereségért. Hatalmas küzdelemre lehet számítani, a HTE II-nél sosem lehet tudni kiket játszat vissza a vezetőedző az első csapatból. Ha senkit akkor az MVFC behúzza a meccset, ellenkező esetben viszont háromesélyes az ütközet.Felröppent a hír miszerint a böszörményiek meghatározó játékosa, a csupaszív Czégény Zsuzsa átigazol Trencsényi János együttesébe, amely külön pikantériát adna az összecsapásnak, de a magunk részéről a klubváltást el tudjuk képzelni, de azt, hogy Zsuzsi pályára lépjen volt csapata (?) ellen azt nem.
A futsal-hungary tippje: egygólos MVFC-siker
Női NB II, 12. forduló, Nyugati csoport

ELTE-BEAC – TFSE-Szertarsport.hu
Január 20, szombat, 12:30, BEAC Sportcsarnok
8 hely és 23 pont választja el egymástól a két csapatot, s bár egyáltalán nem lebecsülendő az ELTE játékereje, maximum megnehezíteni tudja a listavezető sikerét, megakadályozni nem.
A futsal-hungary tippje: négygólos TFSE-siker

Kalafa SE – Univerzum Tolna-Mözs
Január 20, szombat, 20:00, Szári Sportcsarnok
Tolnán 10-2-re kikapott a Kalafa, ettől azonban most nem kell tartaniuk Szabó Zitáéknak, miután az odavágón gyakorlatilag a Tolna I állt ki ellenük. Miután ezen a hétvégén rendezik az élvonalban a Tolna megyei rangadót, nem tartjuk valószínűnek, hogy Kolok mester feláldozza az NB I-s meccset azért, hogy a második csapat sikerrel járjon a Szári sportcsarnokban.
A futsal-hungary tippje: ötgólos Kalafa-siker

Atomerőmű SE – PAFC-Mitre
Január 21, vasárnap, 11:00, ASE sportcsarnok
A fejlődés jeleit látjuk az Atomerőműn és a PAFC-Mitre futsalosain is, s egyáltalán nincs nagy különbség a játékerőt tekintve közöttük. Jobb passzban van ugyan a Piliscsaba, de hazai környezetben képesek lehetnek velük felvenni a küzdelmet Maláti Grétáék és ebből egy izgalmas, élvezetes mérkőzés kerekedhet ki. A terveink szerint a futsal-hungary is képviseli magát az ASE csarnokban, s mi azt szeretnénk ha a lefújást követően azzal az érzéssel állnánk fel a székünkből, hogy megérte elutaznunk Paksra.
A futsal-hungary tippje: egygólos Atomerőmű SE-siker

Viadukt SE – PTE-ÁOK Petőfi SE
Január 21, vasárnap, 14:00, Aréna Törökbálint
Dobogón szeretne végezni a Nyugati csoportban a Viadukt, ehhez viszont égetően szükségük van a 3 pontra. A PTE kimondottan taktikus futsalt játszik, a létszámproblémák ugyanakkor gyakran megnehezíti tehetséges szakvezetőjük Gertsweiler Dániel dolgát. Az odavágón 4-2-re nyert Ferenczi Anna együttese, s mi ugyanilyen arányú sikert jósolunk nekik vasárnap délután is.
A futsal-hungary tippje: kétgólos Viadukt-siker.

Agenta Girls Szekszárd FC – KRSE
Január 21, 15:00, Szekszárdi Garay János Általános Iskola
Január 14-én már megmérkőzött egymással a KRSE és a Szekszárd, a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolták. Nagy csatában 3-1-re nyert a rendőrcsapat, amely gyógyírt jelentett a HTE ellen 19-0-ra elvesztett Magyar Kupa meccs másnapján. Volt tehát tartás Dura Merciékben és erre szükségük lesz Szekszárdon is, ahol hasonlóan szoros végeredményre van kilátás. Otthon sokkal bátrabb játékra képes a Szekszárd és abban biztosak vagyunk nem fogják olcsón adni a bőrüket a Micskó tanítványok.
A futsal-hungary tippje: egygólos KRSE-siker

 

Kapcsolódó mérkőzések
A 10 legszebb gól a Futsal EB-ről
A 10 legszebb gól a Futsal EB-ről
Hajdúböszörményi TE - KRSE Magyar Kupa
Haladás VSE 4-4 Ferencváros
Portugália - Spanyolország 3-2 EB döntő GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Portugália - Spanyolország 3-2
Portugália - Spanyolország 3-2
Tolna Mözs - Miskolci Vénusz 5-2 FOTÓGALÉRIA
FC VESZPRÉM - FTC FUTSAL 5-4
Gyulai Amazonok - Hajdúböszörményi TE