MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > AZ ŐSZ LEGJOBBJAI – FÉRFI NBII NYUGAT
AZ ŐSZ LEGJOBBJAI – FÉRFI NBII NYUGAT

Az NB I-esek után a második vonallal folytatjuk az ősz legjobbja szavazást. Amint azt már korábban is írtuk, felkértük a csapatok edzőit, hogy voksoljanak arra, hogy ki – kik nyújtották a legjobb teljesítményt csoportjukban az ősz folyamán. Most a férfi nyugati csoport szakvezetői adták le szavazatukat az általuk vélt öt legjobbra.

A nyugati csoportban volt a legnagyobb a szórás. Míg a többi bajnokságban sokkal egyértelműbb volt a kép, addig ebben a csoportban a legkülönbözőképpen látták a szakvezetők, hogy kik voltak az ősz legjobbjai, így több mint 30 játékos is kapott szavazatot. 10 olyan játékos akadt, akikre legalább két szavazat érkezett.

A legtöbb játékost az Airnergy delegálja, 6 fővel, míg a BME 5, és a Szigetszentmiklós 4 játékossal szerepel. Egyetlen olyan csapat akadt, amire nem érkezett voks, ami nem meglepő, hiszen a Romhány nyeretlenül áll az utolsó helyen. Érdekesség, hogy akadt olyan játékos-edző, aki nemcsak a csapatában tartja magát az (egyik) legjobbnak, de úgy érezte, hogy az ősz folyamán a csoportban is a ő nyújtotta legjobb teljesítményt . Csopaki István a TF szakvezetőjeként úgy érezte, nem volt nála jobb ezen az őszön Nyugaton. Ezen kívül kapott még két szavazatot, de ez sem volt elég a dobogóra.

Csopakit leszámítva azért az előkelő helyeken általában a dobogós csapatok játékosai kapták. Az ötödik és hatodik helyen két rutinos Airnergys szerepel, Nagy Futre Gábor és Takács Márton személyében.

A negyedik helyen kettős holtversenyben Csopaki István, és a BME kiválósága, Kulik Renátó. Érdekes, hogy Kulikra mindössze ketten szavaztak, de mivel mind a két esetben az ősz legjobbjaként jelölték meg, magas pontszámmal zárt.

A dobogó alsó két fokán a Szigetszentmiklós két meghatározó játékosa 4-4 szavazattal. Harmadik helyen a csapatkapitány Gergály Gyula, míg a másodikon Kovács Gergely található.

Nem meglepő, hogy az ősz legjobbja, a csoport legrutinosabb, egyik leggólerősebb játékosa, Csernai Gábor, aki a BME játékosedzője. Őrá összesen hét edző gondolt a szavazás folyamán.

Egyetlen olyan szakvezető sem akadt, aki mind a három dobogósra szavazott volna, mindössze négy olyan volt, aki legalább kettőjükre voksolt. A legtöbb esetben hazahúzott az edzők szíve és sajátjaikra szavaztak. Egyedül Nagy Attila nem szavazott saját játékosra a Romhány szakvezetőjeként.

26755680_1952027208144694_1586811038_n

 

HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Portugál rangadó SL Benfica 2 x 1 Sporting CP
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA
Aramis - DEAC FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA