MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Az utolsó pillanatokban mentett pontot a Fradi az Aramis ellen!
Az utolsó pillanatokban mentett pontot a Fradi az Aramis ellen!

A vendégeknél nem túl jó előjelekkel várták a mérkőzést, hiszen rengeteg volt a sérültjük, így Frank mester több fiatalt is bevetett a mérkőzésen. A hazaiaknál mindenki rendelkezésre állt, így a legjobb kerettel vághattak neki az összecsapásnak.

A mérkőzés hazai rohamokkal kezdődött, a Fradi nagy elánnal játszott, ami nem ízlett az Aramisnak, nem is nagyon tudták megtartani a labdát, csak elvétve. A vendéglátók irányították a mérkőzést, és veszélyesebbek voltak a kapu előtt. Az első gólra csak 5 percet kellett várni. Ekkor Karacs szerezte meg a vezetést a hazaiaknak egy közeli lövéssel. A népligetiek maradtak lendületben és tovább növelhették volna előnyüket, de nem tudtak újra betalálni. A vendégek nem nagyon jutottak el az ellenfél kapujáig, a hazai hálóőrnek nem akadt dolga az első félidőben.

A fordulást követően nagyot változott a játék képe. A Frank alakulat átvette a meccs irányítását, és az ő akaratuk érvényesült. Ezúttal Komáromiéknak nem sikerült megtartani a labdát, és eljutni a vendégkapuhoz. Ahogy telt az idő, úgy érett az egyenlítő gól, ami a játékrész derekán meg is született. Boznánszky egy szép cselt követően kilőtte a hosszú felsőt, egalizálva az eredményt. A gól még jobban feltüzelte az Aramist és rohamoztak tovább, és egy ritkán látható távoli bombát követően megszerezték a vezetést Bognár révén. A fővárosiaknak kockáztatni kellett, így hamarosan érkezett a vészkapus játék. Akadt is lehetőségük az egyenlítésre, de nem sikerült betalálni, és már-már mindenki elkönyvelte az Aramis győzelmet, a csattanó a legvégére maradt. Néhány másodperccel a lefújás előtt Vattamány szánta el magát lövésre, amely egy védő lábán irányt változtatva a kapuba vágódott.

A Fradi némi szerencsével végül pontot mentett egy olyan meccsen, amit az első félidőben akár el is dönthetett volna. Az Aramis a második félidőben többet tett a győzelemért, közelebb is állt hozzá, de a végén nem volt szerencséjük. Az egy-egy ponttal nem sokra megy a két csapat, de legalább elmondhatják, hogy nem vereséggel kezdték a szezont.

FÉRFI FUTSAL NB I, 12. FORDULÓ

FTC Futsal Fisher Klíma–Aramis SE 2–2 (1–0)
Elek Gyula Aréna,
300 néző. V: Tamási P., Wittner, Kiss G.

FTC: Vámosi – Komáromi, Birinyi, Andorka, Horváth B. 
Csere: Laucsek (k), Safar, Karacs, Juhász, Jándék, Dénes, Keresztury, Lak, Vattamány.
Játékos-edző: Safar Tony

ARAMIS: Soós A. – Sámson, Póta, Sivák, Boznánszky
Csere: Isztolyka (k), Szabó Á., Kulcsár G., Büki, Frankovszky, Cseri, Frank, Bognár, Fekete O.
Játékos-edző: Frank Tamás

Góllövő: Karacs (5.), Vattamány (40.) ill. Boznánszky (31.), Bognár (34.)

FH Sáfár vezetőedzőSáfár Tony: - Az első félidőben az történt, amit elterveztünk, és ekkor több gólos előnyre is szert tehettünk volna. Sajnos a második félidőre kissé bent ragadtunk az öltözőben, amiért nagy árat fizettünk. Annak örülök, hogy volt tartásunk, és ha szerencsével is, de ki tudtunk egyenlíteni a legvégén, és az egyik pontot meg tudtuk menteni.

frank_tamas_1Frank Tamás: - Két ellentétes félidő után, talán egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez, mint ellenfelünk. Sajnos az idei szezonunkban nemhogy szerencsénk nincs, hanem egyenesen balszerencsénk van, mind a végjátékokban, mind a sérülésekkel, eltiltásokkal, amiért elsősorban magunkat okolhatjuk. Lassan szembe kell nézni a ténnyel, hogy a bennmaradásért küzdünk majd!

 

 

 

Kapcsolódó mérkőzések
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Portugál rangadó SL Benfica 2 x 1 Sporting CP
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA
Aramis - DEAC FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA