MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Az ősz legjobbjai - Férfi NB II Keleti csoport
Az ősz legjobbjai - Férfi NB II Keleti csoport

Az NB I-esek után a második vonallal folytatjuk az ősz legjobbja szavazást. Amint azt már korábban is írtuk, felkértük a csapatok edzőit, hogy voksoljanak arra, hogy ki –kik nyújtották a legjobb teljesítményt csoportjukban az ősz folyamán. Most a férfi Keleti csoport szakvezetői adták le szavazatukat az általuk vélt öt legjobbra.

A csoportban ősszel pályára lépő mintegy 180 játékos közül huszonnégyen kaptak szavazatot, de ezen belül csak 11 játékos kapott 2, vagy annál többet. Az élmezőnyben természetesen a bajnokságban élen álló csapatokból kerültek ki a helyezettek, azon belül is a gólvágók kapták a legtöbb pontot. A Kincsem, a Rubeola és az Ördögök egyaránt négy-négy játékost tudhat a szavazottak között, míg a Vác volt az egyedüli szavazat nélküli csapat.

Az őszi szezon legjobbja a szakemberek egyöntetű véleménye alapján a Dunakeszi Kinizsi játékosa, Bita László volt. A 12 edző közül mindenkitől kapott szavazatot, ezen belül is öten a legjobbnak vélték. Kétségtelen, hogy Bita talán élete legjobbját futotta a 2017-es esztendőben, és bizony nehéz lenne a Kinizsit elképzelni az ő teljesítménye nélkül.

Nehéz Krisztián a második helyével a legjobb pozíciót érte el a többi, még szavazatot kapó Rubeolás közül. A fiatal játékos most robbant be a köztudatba gólerős játékával, mely komoly jövőképet sejtet.

A sok remek Ördög közül a legjobb Fekete Viktor lett, és bizony a rutinos, többszörös válogatott teljesítménye nélkül a Kazincbarcika nem állhatna most a tabella élén.

Pálfi Pista az őszi teljesítményével, és 14 góljával nemcsak a fantasztikus csengeri szurkolótábor, hanem a szakemberek elismerését is kivívta.

A Kincsem ikonja, Vörös Péter (Peti) az öreg bort idézte játékával az ősszel, és bizony öt edző is jelölte a legjobb öt közé.

Móra Viktor gólerős játékán kívül, meghatározója a Kecskemét fazonjának is, és bár csapata játéka hullámzott az ősz folyamán, a fiatal játékos sokszor átsegítette a holtponton a többieket.

A gyöngyösi Csoszánszki – a magyar futsal örök ígérete – kilenc pontot kapott, de tehetsége ennél sokkal többre predesztinálná a kiváló góllövő játékost.

Meg kell még említenünk Varsányi Áron helyezését, és teljesítményét, aki a kapusok közül Hauer Viktor mellett kapott szavazatot az edzőktől.

Az edzők közül Szilágyi Sándor a Csenger mestere szavazataival telibe találta az első öt helyezettet, míg Kénoszt Ferenc egyedüliként a győztesek sorrendjét.

26105627_1940786109268804_837951113_n

HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Portugál rangadó SL Benfica 2 x 1 Sporting CP
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA
Aramis - DEAC FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA