MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Edzőváltás az Újpest FC-nél
Edzőváltás az Újpest FC-nél

Az őszi idény végeztével változás történt az Újpest FC-220Volt szakmai vezetésében. Januártól Simon Péter veszi át a felnőtt csapat vezetőedzői posztját. Zoufal Nándor két és fél éven át irányította a csapatot, mind a pályán, mind azonkívül sokat tett a klubért, ráadásul a tavalyi évben a 2. helyre vezette a gárdát.

A remek szakmai munka ellenére az idei őszön a megerősödött NB II-es bajnokságban már nem jöttek az eredmények, és a Magyar Kupából is kiestek. A célként megjelölt felsőházi tagság esélye egyre távolabb került, ezért úgy döntöttek, hogy egy vérfrissítéssel a kispadon nagyobb esélye lesz az egyébként kiváló képességű csapatnak a jobb eredmény elérésére.

Azért döntöttek Simon Péter személye mellett, mert szintén remekül felkészült edző, és emellett ismeri is a csapatot. Egyszer már egy nehéz időszakban egy fél éven keresztül irányította játékos-edzőként az Újpest FC-220Volt szakmai munkáját, és akkor egy sikeres tavaszi idénnyel megszilárdították a helyünket a bajnoki tabellán.

A klub vezetése szeretné leszögezni, hogy elégedett volt Nándi szakmai munkájával, ezért számítanak szakértelmére más területen a klub életében! 

 - ujpestfutsal.hu -

 

HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Portugál rangadó SL Benfica 2 x 1 Sporting CP
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA
Aramis - DEAC FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA