MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Edzői hírek > Diplomaosztó
Diplomaosztó

December 21.-én csütörtökön az MLSZ legmagasabb szintű vezetői körében megtörtént az UEFA Futsal B tanfolyam diplomaosztó ünnepsége. A Telkiben megtartott ceremónián beszédet mondott Berzi Sándor alelnök úr és Sisa Tibor az Edzőképző Központ Igazgató helyettese, és Pári Sándor vezető instruktor is. A tanfolyam sikeres befejezését jelző, jelenleg legmagasabb szintű okleveleket pedig Dr. Vági Márton a szövetség főtitkára adta át.                   

 2

A kapusedzőkkel összevontan tartott ünnepségen a futsal részéről Kozma Mihály, a kapusok képviseletében pedig Andrusch József tanfolyamvezetők tartottak rövid történeti áttekintést. Ezt követően 22 futsaledző vehette át diplomáját a szövetség vezérkarától.

A minőségi szakemberképzés folyamata ezzel nem állt meg. A 2018-as évben tervbe van véve két alapfokú tanfolyam beindítása, amelyből az első valószínűleg már az év első hónapjaiban Kecskeméten indul. Az UEFA B tanfolyam különbözeti vizsgáira valószínűleg csak a nyáron kerül sor, de még az is lehet, hogy egy teljesen önálló tanfolyamot sikerül elindítani. Az alapfokot végzetteknek két évet kell szakmai gyakorlattal a szakmában eltölteniük ahhoz, hogy az UEFA Futsal B tanfolyamra jelentkezhessenek. Változást jelent még az eddigiekhez képest, hogy igazodva az előírásokhoz felvételi vizsgán kell bizonyítaniuk felkészültségüket és elkötelezettségüket a jelentkezőknek. A pontos feltételekről az Edzőképző Központ és a Felnőttképzési Intézet időben értesítést tesz közzé az MLSZ honlapján.

 

Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - DEAC GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rubeola-Kinizsi Gólösszefoglaló
MVFC Berettyóújfalu - Japán 4-3
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA