MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Edzői hírek > Szavaztak az edzők az ősz legjobbjaira!
Szavaztak az edzők az ősz legjobbjaira!

A Futsal-Hungary megkérdezte a Férfi  NB I edzőit, hogy véleményük szerint mely játékosok voltak az őszi szezon legjobbjai. Természetesen nem láttak mindenkit minden mérkőzésen, de ha valakik véleménye hiteles lehet, akkor az övék igen.

Hogy nagyobb legyen a garancia, ezért öt játékosra szavazhatott minden edző, és öttől egy pontig adhatott az általa javasolt játékosoknak.

 A győri Javi Rodriguez Molnár Attilával közösen voksolt, hiszen az első hét fordulóban Attila volt az edző.  

Az edzők szavazhattak mezőnyjátékosra, kapusra, magyar, vagy külföldi nemzetiségű játékosra egyaránt.

25497448_1929879753692773_1227142100_n

Összesen 17 játékos kapott szavazatot a 10 edzőtől, ami azt mutatja, hogy nem volt nagy szórás, vagyis alapjában egyetértett a szakma.

Akik az élen végeztek, azok szinte mindenkitől kaptak szavazatot. A győztes Alexre például kilencen szavaztak, de Amilcar is eszébe jutott nyolc edzőnek.

Érdekes, hogy a dobogósok (Alex, Amilcar és Juanra) egyaránt háromszor kapott maximum, azaz 5 pontot, és ez azt is jelentette, hogy a dobogóra csak idegenlégiós tudott odaférni.

A hazai játékosok közül a legjobb helyezést Tatai József érte el magasan, érdekes viszont, hogy a külföldi edzőktől nem kapott pontot a jelenlegi legjobb góllövőnk.

A DEAC-ból, az Aramisból és a Bőnyből nem került be játékos a szavazottak körébe. A legtöbbel az ETO, öt játékossal, a Haladás pedig hárommal képviselteti magát. A Berettyóújfalu, a Fradi, a Nyírgyulaj, a Dunaújváros kettő-kettő játékost, a Veszprém pedig egyet delegált.

Biztosak vagyunk benne, hogy a szavazás végeredményéről megoszlanak majd a vélemények, de mi úgy látjuk, hogy a szakvezetők alaposan megfontolták, hogy kire, kikre adják pontjaikat.

A továbbiakban folytatjuk a szavazást a Női NB I-ben, majd a második vonalban is. Addig is jó szörfölést kívánunk!

 

Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4