MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Visszavághat a Hali a Nyírgyulajnak!
Visszavághat a Hali a Nyírgyulajnak!

Két mérkőzéssel zárul hétfő este az őszi NBI-es szezon. A Haladás fogadja a Nyírgyulajt, akik a szezon elején megtréfálták Turzó József alakulatát. A vendégek némi meglepetésre magabiztosan nyertek a második fordulóban, igaz, Screenshot-2017-12-18 Futsal Hungary Futsal Magyarországazóta igen rapszodikusan szerepelnek, főleg idegenben. Mindössze egy győzelmet könyvelhetnek el vendégként. Most még a hosszú utazással is meg kell küzdeniük Sántáéknak. Ami a Halit illeti, formájukról mindent elmond, hogy legyőzték a bajnokot idegenben. Most hazai környezetben kell újra bizonyítani, ahol eddig hibátlan a mérlegük. Amennyiben hozzák a kötelezőt, a második helyen telelhetnek, ami a tavalyi 6. hely után nagy előrelépés.

Az ősz zárótalálkozóján a bajnok fogadja a sereghajtót. Ahogy szokták mondani, országos egyes, de a címvédő ősszel is megszenvedett a Lódi alakulattal. A Győr csak az utolsó pillanatokban tudta bebiztosítani győzelmét. A hazaiak legutóbbi két bajnokijukat is otthoni környezetben játszották, és mindössze egy pontra futotta. Előbb döntetlen a Fradival, majd vereség a Haladás ellen. Most itt a lehetőség javítani, amivel visszaléphetnek a dobogóra, mivel az elmúlt meccsek botlása után csak a negyedik helyről várhatták a fordulót. Ami nehezíti a Győr dolgát, hogy Fabiora már nem számíthatnak, aki a hírek szerint szerződést bontott a klubbal, és már el is utazott.

Kapcsolódó mérkőzések
Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4