MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Nagyüzem a Férfi NB II-ben
Nagyüzem a Férfi NB II-ben

Péntek este játszották a PAFC-REAC meccset, ahol meglepetésre a hazaiak győzedelmeskedtek, amivel beérték az ELTE-t a tabellán. A rákospalotaiak számára elég fájó lehet ez a vereség, mivel győzelem esetén beérték volna felsőházban tanyázó Érdet.

1

Az Arinergyre nehéz összecsapás vár idegenben. A Pécs otthoni környezetben gyűjtögeti leginkább a pontokat, öt meccséből négyet megnyert. Bravúrnak számítana, ha tovább javítanák a hazai statisztikájukat. A listavezető az ELTE vendége lesz hétfő este. A két fél összecsapása mindig rangadó helyezéstől függetlenül. A BME az első meccsen is megszenvedett a három pontért. Most is valami hasonló várható. A forduló rangadóját Budafokon rendezik, ahol a feljövőben lévő TFSE a Szigetszentmiklóst fogadja. A vendégek őrzik második helyüket a tabellán, tapadva az éllovasra. Az egyetemisták múlt heti sikerükkel már ötödikek, de egy sikerrel még feljebb léphetnek. Ez nem lesz könnyű, főleg az elmúlt héten rendezett magyar kupa forduló tekintetében, ahol megmérkőztek a felek. Akkor könnyedén nyert a Szigetszentmiklós. Most valószínűleg nem lesz ilyen könnyű dolga. A Romhány – 5 stars meccset későbbre halasztották, míg az UTE a Göcsej visszalépését követően a szabadnapos.

 

A Dunakeszit fogadja a Kincsem!

Keleten péntek este két mérkőzést is rendeztek. A csömöriek az Újpestet fogadták, és a vendégcsapat igen gyér létszámmal érkezett, így nagy reményeik nem lehettek. A találkozót jól kezdték, hamar megszerezték a vezetést, de utána elfogyott a tudomány, és a Rubeola érvényesítette nagyobb játéktudását. A Gyöngyös a legutóbbi vereség után eltávolodott valamelyest a hatodik helytől, de úgy tűnik, nem adják fel. Most ismét idegenben kellett pályára lépni, és a találkozó nem indult jól, mert a Gödöllő hamar két gólos előnyre tett szert, de Berkesék magukra találtak, és könnyedén fordítottak és fölényes győzelmet aratva, amivel megszerezték első idegenbeli pontjaikat.

2

Az élboly hihetetlenül sűrű, így minden pontnak most már jelentősége van, így aki hibázik az könnyedén 2-3 helyet is hátrébb csúszik. Erről a Csenger is tudna mesélni, hiszen nem rég még listavezető volt. Most a Mezei második csapatához látogatnak, ahol nem hibázhatnak, mert lépéshátrányba kerülhetnek. Legutóbbi meccsük elmaradt, míg az azt megelőző két összecsapáson kikaptak, így vélhetően hajtja őket a bizonyítási vágy. A forduló egyik rangadóját Barcikán játszák, ahol a hazaiak a forduló előtt még az élen álltak, de a pénteken győzelmet arató Rubeola megelőzte őket. Most egy győzelemmel visszavehetik a vezetést, igaz nem lesz könnyű dolguk a jó formában lévő Kecskemét ellen. A vendégeken is ott a nyomás, hiszen hiába nyertek az elmúlt két meccsen, a Gyöngyös ott liheg a nyakukban. A másik kiemelt meccset Tápiószentmártonban játsszák, ahova a Kinizsi látogat. A Keszi legutóbbi bajnokija halasztva lett, így volt idejük kijavítani a hibákat, amik szép számmal előjöttek a sereghajtó Vác ellen. A vesztett pontok alapján még mindig Bitáék állnak az élen, persze ha ezúttal sem sikerülne nyerni, akkor oda az első hely. Az első körben Dunakeszin döntetlen lett a vége. A Kincsem a rangadókon remekel eddig, jó meccsre van kilátás. Az alsóházban a Vác legutóbb nem utazott el Csengerre, így automatikusan elveszítette a három pontot. Most esélye van a Gyömrő ellen begyűjteni, amivel hosszú idő után elkerülhetne az utolsó helyről.

 

Kapcsolódó mérkőzések
Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4