MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Nem tudták tartani a miskolciak a Pádár-Vígh kettőst
Nem tudták tartani a miskolciak a Pádár-Vígh kettőst

Az előmérkőzésen 22-0-ra nyert a Vénusz U15-s csapata a HTE ellen, a „nagyok” azonban nagyon csekély ellenállást tanúsítottak, s egyetlen pillanatig sem volt esélyük a pontszerzésre. Ennek oka, hogy a böszörményi első sor nagyon jó napot fogott ki, s a Pádár Anita-Vígh Renáta kettőst nem lehetetett feltartóztatni. A duó a nyolc vendégtalálatból hetet vállalt magára. Pádár Anita egész évben csúcsformában játszik, a szlovák gólgyáros azonban elmaradt a tőle megszokott formától, a miskolciak ellen azonban úgy játszott ahogy csak nagyon kevesen tudnak a magyar bajnokságban.

A lélektanilag fontos első két gól is Reni nevéhez fűződik, de persze ehhez kellettek társak is, Bokor Adrienn és Tell Zsófia is jeleskedett a kiszolgálásban, s Benkő Mónika is nagyon hasznosan játszott, csak éppen a befejezéseknél nem választott jó megoldást.
Ettől függetlenül igencsak meggyőző volt a Hajdúböszörmény fölénye és akár még ennél is fölényesebb lehetett volna győzelmük különbsége.A borsodiak mintha el sem hitték volna, hogy lehet esélyük, talán túlságosan is tisztelték az éllovast. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a fiataloknak még be kell érniük, s nem várható el, hogy minden meccsen húzóemberek legyenek.

Minden csapat életében vannak olyan meccsek amelyet szeretnének mihamarabb elfelejteni, gyanítjuk, hogy a tegnapi összecsapásra sem fognak szívesen emlékezni a Vénusz játékosai, szakvezetői és fanatikusai.
Többen kérdezték tőlünk a napokban miért nem vezetőedzőként van feltüntetve a jegyzőkönyvben Quirikó Vivien? Nos a magyarázat az, hogy nincsen (még) meg neki a pozíció betöltéséhez szükséges valamennyi licenc, így azok megszerzéséig kénytelen addig is játékosként beírni magát.

Női NB I, 12. forduló

Miskolci Vénusz – Hajdúböszörményi TE 2-8 (0-4)
Miskolc, Városi Sportcsarnok, 200 néző
Játékvezetők: Katona Brigitta – Szabó Erik László – Tóth Márton

Vénusz: Almási Ildikó – Váradi Cintia, Miliczki Noémi, Kovács Aliz, Bernáth Csilla
Csere: Putnoky Zita, Kovács Anikó, Szőke Zsuzsanna, Galambvári Gréta, Skaliczki Kitti Ivett, Palakovics Laura
Edző: Uray Attila

HTE: Torma Lilla – Vígh Renáta, Bokor Adrienn, Tell Zsófia, Pádár Anita
Csere: Quirikó Vivien, Szekér Anita, Kota Gabriella, Benkő Mónika, Stilágyi Mariann
Edző: Quirikó Vivien

Gólszerző: Miliczki Noémi, Kovács Aliz illetve Pádár Anita (4), Vígh Renáta (3), Palakovics Laura (öngól)

Quirikó Vivien: - Gratulálok a lányoknak a győzelemhez. Sajnálom, hogy a második félidő már kevésbé szólt a futsalról, pedig adott volt hozzá két jó csapat.

Uray Attila: - Megérdemelt a Böszörmény győzelme még ilyen arányban is, mert a nagyobb tudásuk mellett még a hozzáállásban is leiskoláztak minket! Sokat kell változnunk mentálisan, mert rengeteg kellemetlenség fog érni minket!

 - Simonyi András -

 

Kapcsolódó mérkőzések
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA