MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Megcsíphetik a Skorpiót Debrecenben, az ELTE-BEAC lefékezné a Kalafát
Megcsíphetik a Skorpiót Debrecenben, az ELTE-BEAC lefékezné a Kalafát

A női NB II-ben a Nyugati csoportban teljes fordulót bonyolítanak le a hétvégén, míg Keleten az „új divathullámnak” megfelelően két mérkőzést is elhalasztottak. A párosításokat elnézve a DEAC – Skorpió és a Kalafa – ELTE-BEAC párosítás végkimenetele tűnik a legnehezebbnek eltalálhatónak.

 

Női NB II, Keleti csoport, 7. forduló

 

Nyírség NSC – Békéscsabai Wanted SC
November 17, péntek, 18:00, Újfehértó Szabadidő központ

Nagy küzdelemben maradt alul az MVFC ellen a Békéscsaba, így ki lehet, jelenteni feljövőben vannak. A nyíregyháziak győzelmük esetén ismét dobogóközelbe kerülnének, így kimondottan küzdelmes, eseménydús találkozóra van kilátás. A csapatépítés terén előrébb vannak a hazaiak és a sok halasztott meccs miatt jókora meccshiánnyal küzdenek a viharsarkiak, így minden Kósa János együttese mellett szól.

A futsal-hungary tippje: kétgólos Nyírség-siker

 

Hajdúböszörményi TE – Szent Mihály
November 19, vasárnap, 15:00, Hajdúböszörmény, Városi Sportközpont

A HTE vezetői a Szent Mihály nagypályás mérkőzésének napjára kötötték le ezt az összecsapást, így aztán felettébb tartalékosak lesznek a látogatók. S bár legerősebb összeállításukban alighanem Hódi Zsuzsanna lányai lennének esélyesebbek, ilyen előzmények után nem kétséges, hogy a böszörményiek második sikerüket fogják megszerezni a mostani kiírásban.

A futsal-hungary tippje: háromgólos HTE-siker

 

A DEAC – ReklámPress Skorpió és az MVFC – Rubeola FC Csömör mérkőzést elhalasztották.

 

Női NB II, Nyugati csoport, 7. forduló

 

KRSE – PTE-ÁOK Petőfi SE
November 18, szombat, 11:00, Üllő Városi Sportcsarnok

A KRSE csapatának innentől kezdve létfontosságú minden bajnoki, több botlást már nem engedhetnek meg maguknak, különben végleg leszakadhatnak az élmezőnytől. A PTE viszonylag nyugodtan léphet pályára, mert a Tolna elleni három ponttal több helyet is sikerült előre lépniük az Egyetemistáknak. Küzdelmes csatát várunk, a játékosállományok közti különbség lehet a döntő és ebben az összevetésben Dura Merciéknek áll a zászló.

A futsal-hungary tippje: háromgólos KRSE-siker

 

Viadukt SE – Atomerőmű SE
November 18, szombat, 18:00, Aréna Törökbálint

A szimpatikus paksiak formaingadozással küszködnek, mérkőzésen belül is hullámzó a teljesítményük. A Viadukt ellen csak 40 percnyi koncentrált játékkal szerezhetnek pontot, de őszintén szólva sok pénzt nem tennénk a vendégsikerre. Ferenci Anna Viaduktja ugyanis még az élcsapatokat is nagy küzdelemre készteti, s vélhetően a népszerű Pezsi is csalódott lenne, ha pontokat veszítenének tanítványai.

A futsal-hungary tippje: négygólos Viadukt-siker

 

Univerzum Tolna-Mözs – Agenta Girls Szekszárd
November 19, vasárnap, 13:00, Tolna Városi Sportcsarnok

Pikáns párosítás, de most nem tudjuk elképzelni, hogy a Tolna komolyabb ellenállást tudjon tanúsítani, meglehetősen nagy a különbség a mérkőző felek között. Kaiser Karina és Török Kitti hiánya meglátszik a hazai oldalon, az ő gyorsaságuk, erőtől duzzadó futsaljuk nélkül csak vergődnek a tolnaiak, ráadásul a Szekszárd II egyre jobban összeáll és lépeget egyre feljebb és feljebb a tabellán.

A futsal-hungary tippje: hétgólos Szekszárd-siker

 

Kalafa SE – ELTE-BEAC
November 19, vasárnap, 14:00, Szári Sportcsarnok

Eddigi hat meccséből ötöt megnyert a Kalafa, az ELTE-BEAC mindössze egyet, de aki követi az Egyetemisták eredményeit az látja, hogy rendre szoros meccseket játszanak. Sokszor csak nüanszokon múlt a sikerük így nagy hibát követnének el Szabó Zitáék ha lebecsülnék soros ellenfelüket. Sok múlhat Pap Eszteren, a ragyogó képességű centernek minden tudására szükség lesz annak érdekében, hogy sikerüljön az ELTE betonvédekezését megtörni.

A futsal-hungary tippje: kétgólos Kalafa-siker

 

PAFC-Mitre – TFSE-szertarsport.hu
November 19, vasárnap, 16:30, Dorog Város Egyesített Sportintézménye

A Nyugati csoportban eddig 100 százalékos teljesítménnyel élen álló TFSE-nek nem okozhat gondot a Piliscsaba két vállra fektetése. Sokat javultak ugyan a PAFC játékosai az elmúlt szezonhoz képest, de az éllovas egyelőre más szintet képvisel, így a tisztes helytállás lehet csak a célja a hazaiaknak.

A futsal-hungary tippje: ötgólos TFSE-siker

 

Kapcsolódó mérkőzések
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Portugál rangadó SL Benfica 2 x 1 Sporting CP
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA
Aramis - DEAC FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA