MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > A Népligetbe látogat a listavezető!
A Népligetbe látogat a listavezető!


Péntek este folytatódik a férfi NB I, és mindjárt a két bajnokesélyes is pályára lép, és mindketten idegenben. Lássuk az esélyeket.

DEBRECENI EGYETEM AC – RÁBA ETO
18:00 Debrecen, Egyetemi Sportcsarnok

A Debrecen a nehéz kezdés után rátalált a helyes útra, és legutóbbi négy meccséből hármat megnyert, így már a hatodik helyen állnak. Ezek fényében kellő önbizalommal rendelkeznek Elek Gergő fiai, amire nagy szükség lesz, hiszen a bajnokcsapat lesz az ellenfél. Az ETO az előző játéknapon könnyedén nyert az Aramis otthonában, és most is valami hasonlóra készül. A három pontot felül már a jövő heti BL-re tekintenek a győriek, így ez a meccs főpróbának tekinthető. A vendégek vélhetően begyűjtik a pontokat, a kérdés, hogy az újonc mennyire tudja megnehezíteni a dolgukat.

 

FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA – MVFC BERETTYÓÚJFALU
20:30 Népliget, Elek Gyula Aréna

Péntek este a fővárosban lép pályára a listavezető. Amennyiben csak a számokat nézzük, a két legjobban védekező csapat találkozik, hiszen a Mezei után a Fradi kapta a legkevesebb gólt. Persze ez lehet csalóka is, mert a zöld-fehérekre most igen nehéz találkozók várnak. Most érkezik a Berettyóújfalu, majd mennek Győrbe. A Fradi egyébként a kevés kapott gól mellett nagy keveset szerez, eddig a legkevesebbet. Hiába dolgoznak ki sok helyzetet, rendre elpuskázzák. Ha szeretnének bravúrt elérni a listavezető ellen, jobban kell koncentrálni, mivel ezen az estén nagy valószínűség szerint kevés lehetőségük lesz. Ami nehezíti a dolgukat, hogy Sáfár legutóbb piros lapot kapott, így játékosként nem, csak edzőként tudja segíteni a csapatot. Ami a vendégeket illeti, megállíthatatlanul robognak az alapszakasz győzelem felé.  Legutóbb a Veszprém tapasztalhatta meg, hogy milyen erős a Mezei-Vill, esélyt sem adva a Madarász alakulatnak. Most is Trencsényiék a meccs esélyesei, és nehéz elképzelni, hogy a Népligetben szakadna meg a hibátlan mérleg.

 

Kapcsolódó mérkőzések
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Portugál rangadó SL Benfica 2 x 1 Sporting CP
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA
Aramis - DEAC FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA