MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Hírek > Egy tucat gólt rúgott a Hajdúböszörmény az Amazonoknak
Egy tucat gólt rúgott a Hajdúböszörmény az Amazonoknak

A bajnoki címvédő Hajdúböszörmény már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a Gyulai Amazonok elleni mérkőzésen. Pedig az odavágón Gyulán mindössze egy góllal győzött a címvédő az újonc otthonában, így mindenféleképpen ennél szorosabb eredményre lehetett számítani.

0123Mégsem volt egy súlycsoportban a két gárda. A HTE-ben mindenki hozzátette magáét a nem várt nagy különbségű sikerhez, hatan osztoztak az egy tucat találaton, ami önmagáért beszél. Pádár Anita egymaga ötször volt eredményes és máris utcahosszal áll a mesterlövészek listájának első helyén. Kétgólos átlaga impozáns teljesítmény a rutinos klasszistól.

Sokkal gyorsabban, ötletesebben és motiváltabban játszottak a böszörményi futsalosok és ez utóbbin egy kicsit csodálkozunk. Ugyanis az Amazonokat motiváció terén egyik ellenfelük sem tudta ezidáig legyőzni, Irénke tanítványai valamennyi mérkőzésen csúsztak-másztak és utolsó leheletükig küzdöttek. Hajdúböszörményben azonban a második kapott gól után mintha lélekben feladták volna a mérkőzést, el sem hitték, hogy képesek fordítani és szinte percenként rezdült meg a kapujuk.

Irénke rutinos edzőként a szünetben rendet tett a fejekben és a második félidőben már feljavult a játékuk és Bálint Rebeka révén a szépítés is összejött nekik. A hajrában azonban újítani tudtak Vígh Renátáék és négyszer is eredményesek tudtak lenni és ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

 

Női NB I, 7. forduló

 

Hajdúböszörményi TE – Gyulai Amazonok 12-1 (8-0)
Hajdúböszörmény, Városi Sportközpont, 80 néző
Játékvezetők: Takács István – Erdélyi Tamás – Vasziliu Tamás

HTE: Torma Lilla – Vígh Renáta, Bokor Adrienn, Tell Zsófia, Pádár Anita
Csere: Quirikó Vivien, Szekér Anita, Kota Gabriella, Farkas Éva, Benkő Mónika, Szilágyi Mariann
Edző: Quirikó Vivien

Amazonok: Csontos Zsanett – Fülöp Diána, Balogh Noémi, Papp Laura, Perjési Rita
Csere: Sovány Liza, Kajári Gabriella, Bálint Rebeka, Molnár Ágnes Irén, Kurai Nikolett, Erdélyi Angéla
Edző: Molnár Zoltánné

Gólszerző: Pádár Anita (5), Vígh Renáta (2), Szekér Anita (2), Tell Zsófia, Benkő Mónika, Kota Gabriella illetve Bálint Rebeka

Quiriko VivienQuirikó Vivien (HTE): Gratulálok a csapatnak, maximálisan megvalósították a megbeszélt elemeket és fölényünk végre gólokban is megmutatkozott. Minden egyes játékos kimagasló teljesítményt nyújtott, csak így tovább.

Molnár ZoltánnéMolnár Zoltánné (Amazonok): Ma sajnos osztálykülönbség volt a két csapat között. Tudásunkat minimálisan sem tudtuk megmutatni, olyan enervált volt az egész csapat. A második félidei játékunk lehet biztató a jövőre nézve.

 

 
- Simonyi András -

 

Kapcsolódó mérkőzések
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Portugál rangadó SL Benfica 2 x 1 Sporting CP
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA
Aramis - DEAC FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA