MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Tovább robog az MVFC
Tovább robog az MVFC

 Kétgólos hátrányból hatgólos győzelem a Veszprém ellen

Kedden este tévés mérkőzésen fogadta a Mezei-Vill a veszprémieket. Mindkét gárda remek formában játszott az előző fordulóban, így egy igazán ígéretes találkozóra volt kilátás.

Nem kellett csalódtunk.

portal

A mérkőzés elején a Madarász-gárda alaposan ráijesztett a hazaikra. Schmidmajerék nemcsak hogy teljesen egyenrangú ellenfelei voltak a listavezető berettyóújfalui csapatnak, de a félidő közepére Tatai duplájával kétgólos előnyt is szereztek (0-2). A meglepetés azonban nem tartott sokáig, egy perc múlva előbb Amilcar szépített egy szerencsés góllal, majd még ugyanabban a minutumban Rafinha is bevette a vendégek kapuját (2-2). Az egyenlítés után is megmaradt a hatalmas iram, mindkét oldalon akadtak helyzetek. A 18. percben ismét Amilcar volt eredményes, Javier Sanchez készítette le a labdát a portugál játékosnak, aki hatalmas gólt rúgott a bal alsó sarokba (3-2). Mivel a félidő lefújásáig újabb találat már nem esett, így a szünet után ismét izgalmas húsz percre számíthattunk.

1

A második játékrészben a Mezei-Vill „lemosta” a Veszprémet.

Az újfalui gárda már rögtön a középkezdést követő első akcióból növelte az előnyét, a hazaiak negyedik gólját Rafinha szerezte (4-2). A gyorsan jött találat láthatóan megfogta a vendégeket, hitehagyottakká váltak, játékukba egyre több hiba csúszott. A 27. percben ismét zörrent a veszprémi háló, egy remek akció végén Trencsényi volt eredményes (5-2). Egy perccel később Javier Sanchez már a hatodik Berettyó gólt szerezte, az Apatinitől megszerzett labdát a hálóba akadt lábú Schmidmajer fölött rúgta a kapuba (6-2).

Négygólos hátrányban a veszprémiek vészkapus játékra váltottak. Ám ahelyett, hogy közelebb zárkóztak volna, egy rossz passz után újabb gólt kaptak, Javier Sanchez a hazai térfél közepéről ívelt az üresen maradt vendégkapuba (7-2). Az i-re a pontot végül az utolsó percben Szabó Péter tette fel, aki egy szépségdíjas szabadrúgásgóllal állította be a 8-2-es végeredményt.

4

Ezen a napon az egyre jobb formába lendülő Mezei-Villt a Veszprém sem tudta megállítani. A vendégek, amíg tudták, addig tartották a lépést hazaiakkal, a második félidőre azonban elfogyott a hit, majd a szufla, így egy megérdemelt, nagyarányú MVFC győzelem született.

0123MVFC-Berettyóújfalu–1. FC Veszprém 8-2 (3-2)
Berettyóújfalu, 800 néző
Vezette: Szilágyi (Gál, Molnár).

Berettyóújfalu: Mezei – Javier Sanchez, Amilcar, Trencsényi, Rafinha.
Csere: Tihanyi (kapus), Magyar, Kovács I., Rábl, Szabó P. Gál, Harmathi, Daróczi, Takács Z.
Vezetőedző: Mullor Cabrera Sergio.

Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Püspök, Boromisza, Apatini.
Csere: Spandler (kapus), Gregus, Kellner, Fehér, Ruzicska, Bognár.
Vezetőedző: Madarász János.

Gólszerzők: Amilcar (11., 18), Rafinha (11., 21.), Trencsényi (27.), Javier Sanchez (28., 30), Szabó (40.), ill. Tatai (3., 10).

Mullor Cabrera Sergio (MVFC): mp3 csatolva

Madarász János (Veszprém): mp3 csatolva

 

- Molnár Ákos -

 

 

Kapcsolódó mérkőzések
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Portugál rangadó SL Benfica 2 x 1 Sporting CP
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA
Aramis - DEAC FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA