MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Zalaegerszegre utazik az Airnergy
Zalaegerszegre utazik az Airnergy

A BME pénteken hozta a kötelezőt a Piliscsaba otthonában, így biztosan továbbra is az élen maradnak a többi eredménytől függetlenül.
Mind a két közvetlen riválisára nehéz feladat vár. Az Airnergy Zalaegerszegre utazik, a Göcsej vendégei lesznek, akik otthon igen erősek.
A Szigetszentmiklós a közvetlenül mögöttük álló Érdet fogadja, és egy újabb vereség azt jelentené, hogy lecsúsznának a dobogóról. Kérdés, hogy két vesztes meccs után tudnak-e javítani.
Az elmúlt öt meccsén nyeretlen REAC a sereghajtó ellen javíthat vagy akár a Romhány megszerezheti első sikerét a Pest megyei találkozón.
A TF a Pécset fogadja, ahol az egyetemisták egy újabb sikerrel megkezdhetik a felzárkózást a felsőházra. A győzelem kötelező lenne a hazaiak számára, de eddig nem úgy sikerültek az ilyen mérkőzések, ahogy tervezték.
Az ELTE megszerezte első sikerét egy pótólt mérkőzésen, ami lendületet és hitet adhat nekik. Az UTE várakozáson felül szerepel, és egy újabb jó eredménnyel akár még feljebb léphetnek a tabellán.

1

Kapcsolódó mérkőzések
Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4