MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Férfi bajnokságok > Férfi NB II 9. forduló Beharangozó
Férfi NB II 9. forduló Beharangozó

Pénteken már lejátszottak egy mérkőzést Keleten, amelyen a két fiatal kerettel rendelkező csapat közül a Kismezei nyert izgalmas körülmények között az utolsó két percben lőtt gólokkal.
A forduló top mérkőzését Kazincbarcikán játsszák az Ördögök a Rubeolával. Eredmény megjósolhatatlan, a sok néző viszont annál inkább.
Rangját tekintve a következő mérkőzés a Kecskemét-Kinizsi találkozó lesz, amely szintén háromesélyes, de a hazaiaknak egy kicsivel nagyobb esélyt adnánk.
A Gyöngyös -Újpest mérkőzés eredménye attól függ leginkább, hogy melyik csapat tud kiállni teljes kerettel. Amennyiben teljes a létszám, talán a lilák tűnnek esélyesebbeknek.
A Kincsem idegenben nem gyűjtögeti a pontokat, de az idei Vác se tűnik túl acélosnak, így bármi elképzelhető a mérkőzésükön.
A végére hagytuk a Csenger vendégszereplését Gyömrőn. Szomorú hír a szatmáriak számára, hogy nem számíthatnak a jövőben a "csengeri Dróth Zolira", azaz Mándi Lacira. Mindenesetre Gyömrőn senki nem mehet biztosra.

2

Kapcsolódó mérkőzések
Kiemelt események
Visegrádi Torna
Főnix Csarnok, Debrecen
2018.01.22 09:00 - 2018.01.24 20:00
 Reggeli Start - Tóth Gyulával
Reggeli Start - Tóth Gyulával
Miskolci-Vénusz - Ricsilla Futsal 3-6 Női futsal MK
MVFC Berettyóújfalu - DEAC 8-0
A kezdet!!! Ezzel a bajnoksággal kezdődött a futsal Romániaban, és ezt a bajnokságot Székelyudvarhely nyerte meg, már akkor is Jakab Zoltán vezetésével.
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Czakó Balázs fotói a tolnai derbyről
Swietelsky-Haladás VSE -MVFC-Berettyóújfalu 4-2
DEAC - Reklám-Press Skorpió 3-5
Aramis SE - FTC Futsal Magyar Kupa 3-4