MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > Fantasztikus fanatikus győzelem Debrecenben
Fantasztikus fanatikus győzelem Debrecenben

Aki csak a végeredményből indul ki azt hiheti, hogy a Göcsej megerőltetés nélkül, izgalommentesen nyert Biatorbágyon. Pedig nem így történt.. Annak ellenére sem, hogy a 15. percben már 0-3 állt az eredményjelző táblán, miután Megyeri Boglárka vezető találata után Marsai Nikoletta kétszer is mattolta Kapusi Tímeát. Talán lélekben már a következő körben érezték magukat a zalaegerszegi játékosok és pillanatok alatt visszajöttek a meccsbe a Ferenczi tanítványok, Suhajda Anita kétszer is eredményes tudott lenni. Amióta Anita visszatért Hollandiából azóta szórja a gólokat, nagy erőssége lett a Viaduktnak. A 28. percig nyílt volt a továbbjutás kérdése, de aztán Orbán Szandra percei következtek, aki hamar bevert kettőt a hazaiak hálójába s innentől kezdve már érezni lehetett, hogy újabb fordulatra már nem lehet számítani. A Göcsej előnye egyre csak nőtt, s az elfáradó biatorbágyiak már nem tudták megnehezíteni dolgukat, s megérdemelten nyertek ilyen arányban is Megyeri Bogiék.

DEAC mérkőzésre járni jó, mert mindig gólzáporra lehet számítani. Nem volt ez másként a Szolnok ellen sem, ahol 13-szor rezdült meg a háló, ez nagyjából megfelel a debreceni mérkőzések gólátlagának.

Bornemissza Barbara vezető gólja után, többször is súlyos egyéni hibát vétettek a hazai játékosok, s persze a szolnokiak kontratámadásai is sok veszélyt hordoztak magukban. Olyannyira, hogy a 14. percben 4-1-re már ők vezettek.. Innentől kezdve a DEAC végig futott az eredmény után, de Vágó Anikót képtelenek voltak semlegesíteni, a Fanatikusok gólzsákja már négy találatnál járt és csapata 7-3-ra vezetett 6 perccel a vége a lefújás elött. A Hajdú bihariak azonban nem adták fel és nekik lett igazuk. Balla Anikó mesterhármasával feljöttek egy gólra, s a legvégén volt esélyük az egyenlítésre is, Nagy Zita azonban nagy bravúrral hárítani tudott, így az újonc jutott tovább. A debreceniekben sokkal több van, nagyon rájuk férne már egy siker. Egészen hihetetlen, hogy ilyen sok rúgott góllal még nem tudott egyszer sem nyerni a gárda. Érthető volt a lefújás után Darányi Antal kritikus nyilatkozata..

 

Női Magyar Kupa, 2. forduló

 

Viadukt SE Biatorbágy – Göcsej SK Sport 3-9 (2-3)
Aréna Törökbálint, 50 néző
Játékvezetők: Liebhardt András – Puskely Gábor Zsolt – Zsarnóczay Tamás

Viadukt: Kapusi Tímea – Csorba Szandra, Németh Beáta, Bozsik Nikolett, Bajcsy Krisztina Mária
Csere: Csizmók Adrienn, Ferenczi Anna, Görög Emília Aténé, Suhajda Anita
Edző: Ferenczi Anna

Göcsej: Kiss Emília – Megyeri Boglárka, Orbán Szandra, Lehota Szimonetta, Marsai Nikoletta
Csere: Fábián Ramóna, Czeglédi Petra, Horváth Lilla
Edző: Tánczos Tibor

Gólszerző: Suhajda Anita (2), Bozsik Nikolett illetve Megyeri Boglárka (3), Orbán Szandra (3), Marsai Nikoletta (3)

Ferenczi Anna (Viadukt): - Sajnos nem sikerült a bravúr. Az első félidőben még tartottuk magunkat és 0-3-ról is felálltunk és egygólos hátránnyal zártuk a félidőt. Ez bizakodásra adott okot csapatomnak. Tudtuk, hogy a második felvonás nehezebb lesz. Egészen a 28. percig álltuk a sarat, rengeteg helyzetet kidolgozott az ellenfél, persze nekünk is megvoltak a lehetőségeink. Végül elfáradtunk és kiütközött az osztálykülönbség. Sok hiba csúszott már be mindenki részéről és ezt kegyetlenül kihasználta a Göcsej, s teljesen megérdemelt nyert ellenfelünk, amihez gratulálok nekik. Ami a gólarányt illeti, úgy gondolom, hogy ekkora különbség nincs a két csapat között, de a mai napon sajnos ez így alakult. Dolgozunk tovább és tanulunk hibáinkból.

Tánczos Tibor (Göcsej): - Úgy kezdődött a meccs, ahogy szerettük volna. Aztán kicsit belealudtunk a vezetésbe és gyorsan nyílt lett megint. A szünetben aztán beszéltünk egy pár szót és teljesen más felfogásban sikerült lehozni viszonylag simán a második félidőt. Csak az volt furcsa, hogy három megkülönböztető trikóra is volt szükség, ez nálunk mostanában nem megszokott. Igyekeztem is mindenkinek lehetőséget adni. A továbbjutás volt a cél és ez sikerült is. Nagyszerű és korrekt játékvezetés mellett egy nagyon sportszerű ellenfelet győztünk le. Sok sikert nekik a bajnoksághoz.

IMG_1014

 

Debreceni Egyetemi AC – Szolnok Fanatic SE 6-7 (3-5)
Debreceni Egyetemi Sportcsarnok, 80 néző
Játékvezetők: Erdélyi Tamás – Csiszár Krisztián – Jóni Tamás

DEAC: Katona Bernadett Elizabet – Dancs Rebeka, Balla Anikó, Erdős Edina, Bornemissza Barbara
Csere: Fekete Gabriella, Pócsik Lívia, Tóth Zsuzsa, Vasvári Dorina, Maries Nicoleta, Böröczky Szilvia, Horváth Renáta
Edző: Darányi Antal

Szolnok: Nagy Zita – Urbán Viktória, Szívosné Bozsó Renáta, Vágó Anikó, Gál Mónika
Csere: Pázmándi Anett, Nagy Daniella
Edző: Csörghe Tamás

Gólszerző: Balla Anikó (3), Bornemissza Barbara, Pócsik Lívia, Dancs Rebeka illetve Vágó Anikó (4), Urbán Viktória (2), Nagy Zita

Darányi Antal (DEAC): - Nehéz indulatok nélkül nyilatkoznom. Igazából eddigi leggyengébb játékunkat nyújtottuk, egy verhető ellenféllel szemben. Igazából a meccs végére kezdtünk el úgy, abban a sebességben játszani, ahogy végig kellett volna. A helyzeteink megvoltak a fordításra, de az egyenlítésre minimum. Az, hogy a legvégén is százszázalékos helyzetet hagytunk ki, már kísért minket. Amit egyszerűen nem értek, hogy miért nem vagyunk képesek sprintben közlekedni a pályán. Olyan néha, mintha lebegnénk.

Csörghe Tamás (Szolnok): - Mi azért kezdtünk el futsalozni, mert a lányok örömüket lelik benne. Ha ez még eredménnyel is párosul, annak külön örülök.

Szivosné Bozsó Renáta (Szolnok): - Az előző napi BLSZ mérkőzés sokat kivett a csapatból, de úgy érzem küzdőszellemből jelesre vizsgáztunk. Teljes nyugalommal várjuk a folytatást, a kitűzött célt teljesítettük.

 - Simonyi András -

 

Kapcsolódó mérkőzések
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
HTE - Miskolci Vénusz 5-4 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Berettyóújfalu - FTC Futsal GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Peñiscola Rehabmedic - Ríos Renovables Zaragoza 3-1
Portugál rangadó SL Benfica 2 x 1 Sporting CP
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Gyulai Amazonok - Ricsilla, felnőtt-U15 Fotógaléria
Magyar Kupa Női elődöntők FOTÓGALÉRIA
Aramis - DEAC FOTÓGALÉRIA
Nyírgyulaj - FTC Futsal FOTÓGALÉRIA