MÉRKŐZÉSEK
NB I
NB II NYUGAT
NB II KELET
NŐI NB I
NŐI NB II NYUGAT
NŐI NB II KELET
FÉRFI MK
NŐI MK
Vissza > Egyéb > Hazai győzelemmel gazdagodtak
Hazai győzelemmel gazdagodtak
Megszerezte első hazai győzelmét az ETO a Nyírgyulaj ellen a futsal NBI 3. fordulójában. Az első félidő szorosabb volt, de a szünet után Alex és Fabio duplázott, amivel az ETO eldöntötte mérkőzést.Hazai győzelemmel gazdagodtak

Villámgóllal a mérkőzés első percében szerezte meg a vezetést a Rába, Fabiót indította Juanra a bal szélen, aki a kifutó Végső felett elegánsan emelt a hálóba (1-0). A 11. percben kettőre nőtt az ETO előnye. A vészkapus játékra váltott Nyírgyulaj játékosedzőjének lövését blokkolta a győri védelem, majd a felperdült labdát Bognár saját kapujából mesterien emelte a vendégek kapujába (2-0).

Nagyobb sebességre kapcsolt a Nyírgyulaj. Egy csúnyán eladott labdát követően szépen kijátszott akció végén 3 érintésből gólt értek el. A kontra végén Siska gurított a győri kapuba (2-1). Három perccel később kiegyenlített a Nyírgyulaj! Sánta labdát szerzett, majd megindult a bal szélen, és a kifutó Tóth Gy. mellett a jobb alsó sarokba lőtt (2-2).

Most lett jó a meccs, az ETO ritmust váltott, kapufák után Alex hagyta képnél a teljes vendég védelmet, kapura vezette a labdát és a hosszú sarokba helyezett (3-2). Ismét az ETO-nál az előny!

A szünetig nem változott az eredmény, ahogy várni lehetett az eddig hibátlan Nyírgyulaj szorossá tette az első félidőt, de ez nem csak nekik volt köszönhető. Az ETO rengeteg helyzetet kihagyott, sokszor a kapufa mentett, a játék képe alapján akár több gólos különbség is kialakulhatott volna már a szünet előtt is.

A 2. félidőben a 23. percben Alex növelte ismét kettőre a különbséget, (4-2). Ezután a győri kapufák  sorozata következett, megszámolni is nehéz mennyiszer csattant a kapufán a labda.

Fabio duplázott a 33. percben, amikor kétszer is felső lécet találta telibe. Junra sodorta vissza harmadszor is Fabiohoz a labdát a nagy tülekedést Fabio használta ki és egy ügyes bokamozdulattal a kapunak félig háttal állva sarokkal húzta be a kapuba a Győr 5. találatát. (5-2).

Eldőlt a meccs, ugyan a vendégek vészkapus játékban szépítettek (5-3), de utána már egyik csapat sem szerzett gólt.

Az ETO a meccs hátralévő idejében jól tartotta a labdát és rúgtak még több kapufát is a Nyírgyulajnak, de a végeredmény végül 5-3 maradt.

A Győr újdonsült edzője a spanyol Javi Rodríguez egyelőre 100%-kos az ETO-nál.

20068419_1546605832070830_1250372080_nLovas Norbert:  - Azt beszéltük a mérkőzés előtt, hogy szeretnénk a Győrrel jó mérkőzést játszani, ami úgy érzem, hellyel közzel sikerült. Kettő góllal kaptunk, ki, az első 20 percben kicsivel több lehetőség volt a meccsben. A szünet után érvényesült a papírforma, a Győr ennyivel jobb csapat. Sok sikert Nekik az Elite körben! Saját csapatomnak pedig dicséret jár, mivel amit elterveztünk azt teljesítettük. Jövő héten ismét megpróbáljuk, a Veszprém ellen szeretnénk elhozni a 3 pontot.

Javi Rodríguez:  - A mérkőzés úgy zajlott le ahogy terveztem. Fontos győzelmet szereztünk, el kell kezdenünk innentől keményen dolgozni. Ki kell javítsuk azokat a hibákat, ami feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy egy sikeresebb időszakot tudjunk elérni. Egyszerűen magunkra kell csak koncentrálnunk és dolgoznunk kell, ez most a legfontosabb a számunkra.

Rába ETO – Nyírgyulaj KSE 5-3 (3-2)

Gólszerzők: Fabio 1p, 33p, Bognár B. 11p, Alex Constantino 16p, 23p, illetve Siska G. 12p, Sánta J. 15p, Nagy I. 34p

ETO kezdő: Tóth, Fabio, Alex, Juanra, Dávid
Csere: Alasztics, Klcsó, Klacsák, Gerard, Vas, Sáhó, Bognár, Kőfalvi
Vezetőedző: Javi Rodríguez

Nyírgyulaj kezdő: Végső Zs. – Lovas, Nagy, Siska, Sánta
Csere: Opre, Faragó, Szabó, Hadházi, Tóth, Kerti, Orosz, Gömze, Sárga
Vezetőedző: Lovas Norbert

 - eto.hu -

 

Kapcsolódó mérkőzések
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Hajdúböszörményi TE - Tolna-Mözs GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Rába ETO - Sporting CP GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Ismét a Movistar nyerte a gigászok csatáját
Airnergy FC – Szigetszentmiklós 6 - 2 GÓLÖSSZEFOGLALÓ
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Tolna - HTE rájátszás, FOTÓGALÉRIA
Magyarország - Portugália U18 FOTÓGALÉRIA
FOTÓGALÉRIA Magyarország - Costa Rica
Aramis - Rába ETO, FOTÓGALÉRIA